Фан Клуб: Валенсија

Preporaka

Bi mu preporacal na Unai Emery da go kupi agilardi golman od palermo ili gordon od sanderlend a moze i akinfeev neka zeme bilo koj od niv top ke bide,p.s. znae li nekoj koa pocnuva tip igra na kajgana

Леле повредени и Силва и Виља тешка сезона е пред Валенсија ама верувам дека ќе се снајдеме :wink:

Оваа недела Шпанците го одиграа четвртото коло од нивното првенство, а освен победите на Барса и Реал, денес Валенсија славеше над Малага и ја презеде водечката позиција на табелата.

Гледачите во Малага гледаа прилично лош и досаден натпревар, а згора на сето тоа домашните навивачи мораа да го гледаат нивниот тим како го губи натпреварот. Од досадното прво полувреме нема ништо вредно за споменување, а и во вториот дел не беше ништо подобро, но Валенсија го има - Давид Виља.

Во 71 минута токму тој им донесе предност на гостите со удар со глава од пет метри, откако Мата одлично му асистираше, а истиот двоец во истите улоги ги постави и конечните 2:0 пред самиот крај на натпреварот.

ЅВЕРОВИ:helou:

Zdravo

Pozdrav do prekrasniot sait za valencia i pozz do site sto navivaat ja sakaat ili imaat nesto milo sto custvuvaat vo srcata za valencia mislam deka iame super trener i ke im dokazeme na real i barcelona kolku sme jaki i da se odmazdime za losata sezona od lani kaj sto kuman ja vodese a sega e prekrasniot mlad i ambiciozen trener emery pozz od najgolemiot fan na balkanov a moze i posiroko na valencia

ви тргнува полека полека а :nesum:
со кого играте следна утакмица

Во добра форма е Валенсија,ама се надевам дека нема да тепа против Депортиво.:smir:

Браво за победата момци...се надевам дека оваа година ке доживееме поголем успех:smir:

Виља се опорави од повредата и вчера играше, а Силва знае некој уште колку ќе отсуствува ... ??

Браво за победата:bravo::bravo::bravo:
Мата ви е :zver::zver: учествуваше во сите четири гола:cuc::cuc:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom