- Член од
- 25 мај 2010
- Мислења
- 3.155
- Поени од реакции
- 6.363
Ако е некој кој игра моментално во екипава, би требало да биде Роберт Ибањез?!
Најмногу ми личи на него.![]()
дада, Ибањез

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ако е некој кој игра моментално во екипава, би требало да биде Роберт Ибањез?!
Најмногу ми личи на него.![]()
ајде со среќа нека е
играчот на Сампдорија, Роберто Сориано (кого го поврзуваат со Валенсија) се сликаше со дресот на Мустафи![]()
![]()
соиграчи беа до пред некој месец, мада може Мустафи го вика да дојде во Валенсија![]()
Добар ли е овој Сориано? Може си го гледал, јас баш не пратам италијанско првенство![]()
Да погодеше Негредо ќе беше јако! Ама ајде многу ќе беше се во еден ден.![]()
Парехо аут од 4 до 6 недели, ќе пропушти доста битни утакмици - Виљареал (г), Билбао (д), Леванте (г), Барселона (д), може уште некоја...
лошо стварно и тоа во месец кога е најтешкиот распоред. Страв ми е да не се изгуби чекорот со Атлетико и Севиља. Се надевам дека Аугусто и Сукулини ќе има што да покажат и штета што летово не дојде Енцо или барем Кеита да останеше..
Според Onda Deportiva радиото, Нуно денеска на тренинг пробал две екипи:
Alves,Баш размислував дека може Нуно да проба да игра со двајца средни. Андре Гомеш слободно може да ја игра улогата на Парехо кој некако не ми е баш сигурен оваа сезона и прави некои евтини грешки на средината од теренот. Мислам дека екипата повеќе губи на јачина кога не игра Андре отколку Парехо.
Barragan, Mustafi, Otamendi, Gaya,
André, Fuego,
Carles,
Rodrigo, Alcácer, Piatti.
и
Alves
Barragan, Mustafi, Otamendi, Gaya,
Feghouli, André, Fuego, Piatti
Rodrigo, Alcácer.