Фан Клуб: Валенсија

нека си иде ако така решил :)
ел мундо денес пишува 15 милиони + Афелај за Матје.
http://www.mundodeportivo.com/20140...-afellay-a-cambio-de-mathieu_54411184865.html

стварно незнам што ќе ни е овој Афелај, Пиати и Виера се подобри од него, плус имаше шанса/понуда Афелај да дојде во Валенсија, ама одби за да игра во Барселона и не гледам зошто сега би го земале..
кога веќе од Барса сакаат 15 мил + некој играч, ја би да го земеме Монтоја и така неможе да биде полош од Бараган, а Переира е веќе во години и му треба ротација.[DOUBLEPOST=1405594456][/DOUBLEPOST]пред 9 години, Давид Виља дебитираше за Валенсија.
1274263061477_presentacion.jpg
alzen1388704157773.jpg
[DOUBLEPOST=1405624661][/DOUBLEPOST]http://sportslawwindow.blogspot.com/

еве некоја разврска, иако пак не ми е многу јасно :P

Последно уредено:
Салво пак нагласи дека Родриго би требало да потпише следната недела.
иначе Иско е на продажба, може не е популарен кај навивачите, ама ја сакам да се врати во Валенсија o_O

Салво пак нагласи дека Родриго би требало да потпише следната недела.
иначе Иско е на продажба, може не е популарен кај навивачите, ама ја сакам да се врати во Валенсија o_O

Би било интересно да се врати и знам дека навивачите пак би го прифатиле. Секој заслужува втора шанса :D

Инаку:

10467012_770121693030465_325354174480703662_o.jpg

Дефинитивно Адидас се друга лига за разлика од Joma, одма изгледаме како по профи екипа :D

Треба ли ви деструктивец? :D

Сонг за кај вас е измислен, може да праиме замена со Матје. :D

Иако тешко дека ќе се случи некој од Барса да дојде во Валенсија, ја би го донел Монтоја.

Родриго слетал во Валенсија, денес медицински прегледи, утре презентација, а ќе заработува 2.5 милиони по сезона.
одлично засилување! АМУНТ!

Валенсија и Рикардо Коста го раскинаа договорот.
ricardo_costa3.jpg

незнам како можел да заработува 3.7 милиони годишно, тешко киксериште, барем беше борбен. :)
нема смисла сега по капитенот да плукаме, нека му е со среќа! :)

од Барса кажале дека ќе платат 20 милиона за Матје :vozbud:, веројатно од среда ќе биде играч на Барселона и нема да патува со екипата за Перу.
според тетоважава да очекуваме автогол на Матје против Валенсија?
BWSoQNJIAAAIYNr.jpg

Салво ги заеба поштено, им наплати и за глушецот Алба.
само да почекаме да видиме како ќе се снајде и колку ќе изигра од тие 20 милиони , ама ја мислам одличен трансфер за Валенсија. (y)
Сега мора да се најде добра замена... ја посакувам Алваро Домгинез од Гладбах да дојде, ама тој не се спомнува... имиња кој се спомнуваат: Манолас, Рохо и Баланта.

Еве го бе Родриго во Hotel Las Arenas - Valencia. Сликата е од вчера :D

BtKfjPeIgAAlfeW.jpg:large

ова со Матје никако да се заврши... :D
Валенсија го ставиле Матје во листа на играчи што патуваат за Јужна Америка.
Guaita, Alves, Jaume, Barragán, João, Otamendi, Vezo, Ruiz, MATHIEU, Aly, Gayà, Fuego, Guardado, Parejo, De Paul, Ibáñez, Piatti, Feghouli, Gomes, Gil, Ramírez, Viera, Vinícius, Alcácer.

Банега го нема, толку од него изгледа.. додека Гуардадо и Родриго ќе одат за Јужна Америка на 24ти.

и Мичел отиде во Хетафе
giphy.gif
[DOUBLEPOST=1406116812][/DOUBLEPOST]Фабиан Шер се спомнува како замена..
2013_03_10_fcb_yb_0075.jpg

Последно уредено:
imagen34483g.jpg

Родриго - Алкасер, ќе биде тоа добро за гледање :vozbud:

imagen34483g.jpg

Родриго - Алкасер, ќе биде тоа добро за гледање :vozbud:

тоа сакав да го напишам, иднината на шпанскиот фудбал е кај нас (y)
се надевам дека долго ќе го носат дресот на Валенсија и ќе донесат титули..
иначе презентацијата е од 22:00 би требало да го облече и портокаловиот дрес
еве линк во живо
http://www.vcfplay.com/club/presentacion-rodrigom.html[DOUBLEPOST=1406145465][/DOUBLEPOST]Салво е многу среќен :ROFLMAO:

тоа сакав да го напишам, иднината на шпанскиот фудбал е кај нас (y)
се надевам дека долго ќе го носат дресот на Валенсија и ќе донесат титули..
иначе презентацијата е од 22:00 би требало да го облече и портокаловиот дрес
еве линк во живо
http://www.vcfplay.com/club/presentacion-rodrigom.html[DOUBLEPOST=1406145465][/DOUBLEPOST]Салво е многу среќен :ROFLMAO:

So are we :D

многу очекувам од него, последен играч за кого имав многу високи очекувања е Хоакин :D и Пиати до негде :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom