Фан Клуб: Валенсија

Го немам пратено посебно во Порто, но бројките како што гледам му се добри и плус не зема голема плата. Инаку и јас сакам Пако да напредува, но не би имал ништо против напад составен од Пако, Мартинез и Родриго - за доброто на клубот. :)

ништо чудно, може Пици почесто ќе игра 4-3-3.
Мартинез у Порто зима 700.000 годишно :) повеќе од 2 милиона тешко дека ќе добие во Валенсија, Рикардо Коста мора да се шутне што побрзо, заработуе 3.700.000 :facepalm:
иначе, легендарна фотка:
BpYyb39IEAAdrhj.jpg

(y)

големи очекувања имам за Де Пол.

гледам и аргентински медии пишуваат дека Валенсија го зема новиот бисер од Аргентина. (y)
засилувања:
Родриго Де Пол (5 мил.)
Отаменди (12 мил.)
Родриго Морено (30 мил.)
Андре Гомеш (15 мил. - зависи од Пици)
Коате (7 мил.)
Енцо Перез (25 мил.)
Ча Ча Ча (25-30 мил.)
Гарај (15-20 мил.)
Азар (? позајмица со откуп)

вау кога ќе ги видам сумиве за трансфери не ми е верно. .

btw, ја "ослабнавме" Португласката лига. :ROFLMAO:[DOUBLEPOST=1402057910][/DOUBLEPOST]и да, изгледа Хоакин после летниов рок нема да биде најскапиот играч во историјата на Валенсија .
tumblr_mrqziadNZt1sfc1o0o1_500.jpg

многу ми е криво за играчиштево што не успеа :( страшен потенцијал беше

Последно уредено:
големи очекувања имам за Де Пол.

гледам и аргентински медии пишуваат дека Валенсија го зема новиот бисер од Аргентина. (y)
засилувања:
Родриго Де Пол (5 мил.)
Отаменди (12 мил.)
Родриго Морено (30 мил.)
Андре Гомеш (15 мил. - зависи од Пици)
Коате (7 мил.)
Енцо Перез (25 мил.)
Ча Ча Ча (25-30 мил.)
Гарај (15-20 мил.)
Азар (? позајмица со откуп)

вау кога ќе ги видам сумиве за трансфери не ми е верно. .

btw, ја "ослабнавме" Португласката лига. :ROFLMAO:[DOUBLEPOST=1402057910][/DOUBLEPOST]и да, изгледа Хоакин после летниов рок нема да биде најскапиот играч во историјата на Валенсија .
tumblr_mrqziadNZt1sfc1o0o1_500.jpg

многу ми е криво за играчиштево што не успеа :( страшен потенцијал беше

Кога го спомна веќе Хоакин, сликава е од вчера :D

927977_631276270292914_865179535_n.jpg

Кога го спомна веќе Хоакин, сликава е од вчера :D

927977_631276270292914_865179535_n.jpg

еее и Борха нели едно време беше блиску до потпис со Валенсија :P

со Висенте што се случува? да не ќе заигра за некоја екипа, ако не нека се пензионира официјално, да го испратиме како што доликува нашиот херојот од 2003/04 :).

еее и Борха нели едно време беше блиску до потпис со Валенсија :P

со Висенте што се случува? да не ќе заигра за некоја екипа, ако не нека се пензионира официјално, да го испратиме како што доликува нашиот херојот од 2003/04 :).

Не е Борха бе, туку Бруно Салтор - резервата на Мигел :D

Висенте изгледа веќе не му се игра, си седи во Валенсија си ужива. Кај и да е ќе го вработат во клубот :D

Не е Борха бе, туку Бруно Салтор - резервата на Мигел :D

Висенте изгледа веќе не му се игра, си седи во Валенсија си ужива. Кај и да е ќе го вработат во клубот :D

да бе :facepalm:
баш пред некоја недела видов на Бруно му продужиле договор во Брајтон.
Бруно - Хоакин десната страна од пред 4-5 години :cool:

изгледа Ча Ча Ча доаѓа следната недела, 28+7 мил.

Хавиер Еспиноза најдобриот играч оваа сезона во Барселона Б се сели во Валенсија.
иначе одби нов договор од Барселона, исто така ги одби и Виљареал и Порто! (y)

Хавиер Еспиноза најдобриот играч оваа сезона во Барселона Б се сели во Валенсија.

Валенсија го потпишала за да игра во првата екипа, нека прави гужва таму :) Според видеово не е лош (y)

Валенсија го потпишала за да игра во првата екипа, нека прави гужва таму :) Според видеово не е лош (y)

а Енцо Перез (ако дојде) кај планираат да го играат? задњи везни?

Коате може да заврши во Вест Хем.

Yes дека е добар играч ама дека бил најдобар сезонава не. Денис Суарез што ќе оди на позајмица во Севиља мене највеќе мерак ми праи.

Yes дека е добар играч ама дека бил најдобар сезонава не. Денис Суарез што ќе оди на позајмица во Севиља мене највеќе мерак ми праи.

секој "својот" коњ си го фали :P

пишав дека е најдобар, зошто навивачите на Барселона плукаат по Зубизарета (зошто дозволил Еспиноза да си отиде), исто за многумина Еспиноза бил подобар од Серџи Роберто и ред други работи. :)

секој "својот" коњ си го фали :P

пишав дека е најдобар, зошто навивачите на Барселона плукаат по Зубизарета (зошто дозволил Еспиноза да си отиде), исто за многумина Еспиноза бил подобар од Серџи Роберто и ред други работи. :)
А дека е подобар од Серџи Роберо, подобар е. Нема кој не е подобар од него. :D

Иначе, офтопик, сеа со заминувањето на Еспиноза и Денис Суарез мислам дека Бабунски има загарантирано место во првите 11.

А дека е подобар од Серџи Роберо, подобар е. Нема кој не е подобар од него. :D

Иначе, офтопик, сеа со заминувањето на Еспиноза и Денис Суарез мислам дека Бабунски има загарантирано место во првите 11.

е тоа незнам ја :)
време му е да заигра негде зошто веќе има 20 години.

иначе Адриен Силва од Спортинг е последното име што се поврзува со Валенсија.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom