Фан Клуб: Тиквеш Кавадарци

• Креатор на темата Креатор на темата nzs
  • Време на започнување Време на започнување
Бацето добар везњак е за втора лига брка работа, Мико лани беше цела сезона повреден ама на крајот колку поигра едно 4-5 кола на секоа утакмица даваше голче.
Симо е од Пепелиште :D
Јаков играше во Цементара или Маџари некое време, знам дека Вардар(Н) ко беше во втора лига, играше против нив:D
..мене не ми е нешто, премногу се преценува детето, чалам мава, додуша скоро секој „фудбалер“ кој е испаднат од Вардар мава чалам кај што игра и се прај кизна што е.

А тренер кој ви е?

Јаков играше во Цементара или Маџари некое време, знам дека Вардар(Н) ко беше во втора лига, играше против нив:D
..мене не ми е нешто, премногу се преценува детето, чалам мава, додуша скоро секој „фудбалер“ кој е испаднат од Вардар мава чалам кај што игра и се прај кизна што е.

А тренер кој ви е?

Методија Сапунџиев и Никола Глигоров (Лушкин)

Лозари ќе навивате ли во Недела??? или само Сејмени ќе има...

3-1 за Тиквеш стрелци Илов, Вареловски и Лазаров :D
Нови три бода за прва позиција на табелата :D

ПОбеда над Влазрими од 0-2. Си газите сигурно кон првата лига(y)
Ве чекаме во купот, за да се реваншираме за лани:D

тапа, тапа тиквеш!
бев на стадион и многу сум разочаран.
слабо во одбрана, како без одбрана.
многу падна тиквеш, тешко и оваа година во прва лига :(
6-1 не надуја ц ц ц
нема шанси да се повтори тоа од минатата сезона, за жал, башка што и вардар е многу појак од минатата сезона и тиквеш многу послаб
плата играчите немаат земено којзнае колку време

а пак судијата пенал што досуди за 5-1, срам да му е! да му цркне се у фамилија од рак

тапа, тапа тиквеш!
бев на стадион и многу сум разочаран.
слабо во одбрана, како без одбрана.
многу падна тиквеш, тешко и оваа година во прва лига :(
6-1 не надуја ц ц ц
нема шанси да се повтори тоа од минатата сезона, за жал, башка што и вардар е многу појак од минатата сезона и тиквеш многу послаб
плата играчите немаат земено којзнае колку време

а пак судијата пенал што досуди за 5-1, срам да му е! да му цркне се у фамилија од рак
А па да не беше пеналот сигурно ќе победевте. Не заебавај, биди среќен што не ви свирнавме 20 гола...
Пошто имавме сто 100% шанси...
И за пеналот Петров беше прв до топката, и убаво се фрли за да исценира пенал. Судијата не можеше да види убаво од негов агол, па му изгледаше како чист пенал :D

Nekogas extra kvalitetniot turnir a sega... zalno e sto se slucuv so tikves ova
Да...на времето играа Партизан,Вардар,Чукарички....трофејот од Вуко Каров стои во салата на трофеи на Партизан,имав можност лично со свои очи во 2 наврати да го видам. Денес стигнавме да играме со Бугарски второлигаши....Ама ајде,важно се продолжува традицијата па еден ден може повторно ќе се организира силен турнир со истите тимови,а зошто не и посилни :)

Екипата на Вихрен од Сандански (Бугарија) го освои овогодинешниот турнир кој се одржа во чест на Вуко Каров откако ги совлада кратовчани со 2-1.Третото место му припадна на организаторот на турнирот Тиквеш откако ја совлада Победа од Прилеп со убедливи 4-0.

Од неофицијални извори,Победа Јуниор-Тиквеш 1:1. На полувремето 0-1 за Тиквеш. Стрелец на голот за Тиквеш бил 17-годишниот напаѓач, Дуков. Па ајде некој од прилепчаните шо биле на утакмицата нека каже некој збор повеќе. Повторувам,ова од неофицијални информации.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom