Фан Клуб: Тетекс - Тетово

• Креатор на темата Креатор на темата sasence19
  • Време на започнување Време на започнување
Бидејќи војводи пишуваат демант и не планираат да превземат ништо, не знам од кои причини, но очигледно најмалку вистински љубители на Тетекс има помеѓу навивачите. Официјално да ви кажам од четврток Тетекс ќе биде преименуван во Академија Пандев, а тогаш на војводите во уста ќе им се мочам и единствено нешто што ќе можат да го демантираат е куров.[DOUBLEPOST=1436887625][/DOUBLEPOST]https://www.facebook.com/teteksfansmk/posts/969157766481552
Копиле немој да јадеш гомна и да шириш невистине по форумиве и страницата Напред Тетекс ќе се дознае набрзо кој си па ќе видимо кога ќе мочаш остај порака у ПП за време и место па да видиш како се демантира клошарче едно.. Тетекс нема да биде преселен у Струмица не се трескај од земја старите газде го држа и до Март 2016 ќе игра во Маџари заради реновирање на стадион а ти дечко кој си сигурно од Поток и потајно посакуеш наша реакција за да го стаете Брацо у Тетекс и да лапате паре како порано нема да се деси извини ако сте паднале финансиски нешто ама нема да се деси[DOUBLEPOST=1436894813][/DOUBLEPOST]
а каде играл до сега:? пошо на Трансфермаркт игра во Тетекс уште од јули 2014...
Гостивар[DOUBLEPOST=1436895037][/DOUBLEPOST]
Греота е ова шо му се случува на тетекс па за тоа барајте чаре одете во општина по птабој во ффм уствари најубо кај министерот за здраство а претходно шо беше за образование оти тој јавно ви ветуваше за тетекс имаше и снимка ,слики со војводи пред избори :mad:
нема врска никаква Тетекс нема да биде преселен у Струмица џабе се трескаат од земја некој идиотчиња што сакаат реакција од Војводи да бидат избркани газдеве за нивно место да дојде Брацо како иначе ќе седат тиа "Војводи" цел ден у кафана

Да незнае човек што да мисли веќе..Колку и да вика некој не постои несигурност..
И дај стварно нека не се шира дезинформации, ако ти друже имаш било какво инфо прво контактирај се со нашиот потесен круг а не по фб да читамо шпекулации..

Во четврток тетекс ќе биде продаден и ќе се викаме Академија Пандев. Сакате верувајте, сакате не.[DOUBLEPOST=1436900893][/DOUBLEPOST]А дали војводите ќе превземат нешто или не тоа е друга работа...

Копиле немој да јадеш гомна и да шириш невистине по форумиве и страницата Напред Тетекс ќе се дознае набрзо кој си па ќе видимо кога ќе мочаш остај порака у ПП за време и место па да видиш како се демантира клошарче едно.. Тетекс нема да биде преселен у Струмица не се трескај од земја старите газде го држа и до Март 2016 ќе игра во Маџари заради реновирање на стадион а ти дечко кој си сигурно од Поток и потајно посакуеш наша реакција за да го стаете Брацо у Тетекс и да лапате паре како порано нема да се деси извини ако сте паднале финансиски нешто ама нема да се деси[DOUBLEPOST=1436894813][/DOUBLEPOST]
Гостивар[DOUBLEPOST=1436895037][/DOUBLEPOST]
нема врска никаква Тетекс нема да биде преселен у Струмица џабе се трескаат од земја некој идиотчиња што сакаат реакција од Војводи да бидат избркани газдеве за нивно место да дојде Брацо како иначе ќе седат тиа "Војводи" цел ден у кафана
Друже вака приајтелски искрено, боље Брацо во Тетекс и некој Војводи да седат вокафана,околку овие кој му го нанесоа најголемиот срам на Тетекс, прво го преселија во Ѓорче без никаква причина, за после во Маџари, местеа утакмици на велико.

Tocno e deka klubot e pred preselba vo selo Strumica i deka imeto ce mu bide smeneto. ce bide sve objaveno na fan stranata na Teteksfansmk koj stoi zad ova sve! Naskoro
Струмица село а ? Имаш ти два грама ум.
Инаку поддршка и од Ајдуци за Тетекс да остане у Тетово.
п.с. Донесени играчи од прволигашки екипи у Академијата, не верувам од прва лига да се спуштат у трета.

Последно уредено:
Де вие го сакате појќе де другиве, бла бла... шо е битно тоа. Не се делите не бидете будали, сите имамо ист интерес, Тетекс.
Иначе и ја чув ваков муабет од некои менаџерчиња од Тетово. Тешко сумљам дека ќе се напрае ова ама ај ќе видимо, последниве дешавке го навестуаа тоа.
И да, Блашко не е уопште цвеќе за мирисање пошо глеам некои благодарници му се даваат. Знаеме какви глупости се правеа до пред некое време, иако и друг имаше удел у тоа. Ама ете кога нема некој друг, добро е и он што се нафаќа иако човекот си нема врска од фудбал. Јебига и така никој у државава не работи поштено без местење утакмица итн.

Младите категории и Супер лигата на Македонија се стратешки цели на ФК Академија Пандев. Повод за оваа наша изјава се последните вести во некои електронските медиуми дека ФК Академија Пандев гради сениорски тим за високи дострели и пласман во повисок ранг. Ние мораме јавно да изјавиме дека ФК Академија Пандев посакува да има сениорски тим кој ќе игра во повисок ранг, но единствено доколку тоа се случи по природен пат. Доколку самостојно со сопственот кадар и 3-4 поискусни играчи (кои ќе бидат задолжени за доедукација и развој на нашите членови) го оствариме тоа ќе го прифатиме широкоградо. Сакаме јавно да ги негираме сите натписи и гласини дека ФК Академија Пандев ќе се спои со некој тим од повисок ранг. Јавно изјавуваме дека наша цел не е ниту ФК Хоризонт, ниту ФК Тетекс ниту ФК Миравци ниту било кој друг клуб. Наша единствена цел се правилниот развоја на околу 300 млади членови на ФК Академија Пандев, продукција на млади репрезентативци, учество на меѓународни турнири и нормално упсешна презентација на струмичкиот и македонскиот фудбал во меѓународни размери. Наша цел е создавање на нови Пандеви, Попови, Стојков, Ѓузелов, Балдовалиев, создавање на нов Јани Атанасов кој неодамна стана член на ФК Интер во Италија, најкрато кажано Супер лигата на Македонија и младите категории се единствени стратешки цели на ФК Академија Пандев !!!

Извор

Младите категории и Супер лигата на Македонија се стратешки цели на ФК Академија Пандев. Повод за оваа наша изјава се последните вести во некои електронските медиуми дека ФК Академија Пандев гради сениорски тим за високи дострели и пласман во повисок ранг. Ние мораме јавно да изјавиме дека ФК Академија Пандев посакува да има сениорски тим кој ќе игра во повисок ранг, но единствено доколку тоа се случи по природен пат. Доколку самостојно со сопственот кадар и 3-4 поискусни играчи (кои ќе бидат задолжени за доедукација и развој на нашите членови) го оствариме тоа ќе го прифатиме широкоградо. Сакаме јавно да ги негираме сите натписи и гласини дека ФК Академија Пандев ќе се спои со некој тим од повисок ранг. Јавно изјавуваме дека наша цел не е ниту ФК Хоризонт, ниту ФК Тетекс ниту ФК Миравци ниту било кој друг клуб. Наша единствена цел се правилниот развоја на околу 300 млади членови на ФК Академија Пандев, продукција на млади репрезентативци, учество на меѓународни турнири и нормално упсешна презентација на струмичкиот и македонскиот фудбал во меѓународни размери. Наша цел е создавање на нови Пандеви, Попови, Стојков, Ѓузелов, Балдовалиев, создавање на нов Јани Атанасов кој неодамна стана член на ФК Интер во Италија, најкрато кажано Супер лигата на Македонија и младите категории се единствени стратешки цели на ФК Академија Пандев !!!

Извор
Во Маκедонија нема Супеρ лига во фудбал.Највисоκ ρанг во фудбалсκото пρвенство κај нас е Пρвата маκедонсκа фудбалсκа лига или сκρатено ПМФЛ ;)

Во Маκедонија нема Супеρ лига во фудбал.Највисоκ ρанг во фудбалсκото пρвенство κај нас е Пρвата маκедонсκа фудбалсκа лига или сκρатено ПМФЛ ;)

Јасно ми е мене, не мораш да ми објаснуваш. Текстот не го пишував јас, го копирав од официјалната страна на академијата. :)

Јасно ми е мене, не мораш да ми објаснуваш. Текстот не го пишував јас, го копирав од официјалната страна на академијата. :)
Поентата ми беше деκа нκој еκспеρт им ја води стρаната на Аκадемијата.Сигуρно е неκој фудбалеρ од младинсκиот
погон ;)[DOUBLEPOST=1436978721][/DOUBLEPOST]
Поентата ми беше деκа нκој еκспеρт им ја води стρаната на Аκадемијата.Сигуρно е неκој фудбалеρ од младинсκиот
погон ;)
Навистина е штета што сеκој ден пρопаѓаат κлубови со тρафиција,со навивачи,κлубови што нешто значеле во МΚ.Жалам сто повеκе ги нема или се на дното κлубовите κаκо Ρудаρ,Осогово,Плачκовица,Беласица,Љуботен,Саса,Охρид,Κаρаоρман,Κуманово....,а на нивно место се неκои бизнис κлубчиња κаκо Ρенова и слични на неа[DOUBLEPOST=1436978786][/DOUBLEPOST]
Навистина е штета што сеκој ден пρопаѓаат κлубови со тρафиција,со навивачи,κлубови што нешто значеле во МΚ.Жалам сто повеκе ги нема или се на дното κлубовите κаκо Ρудаρ,Осогово,Плачκовица,Беласица,Љуботен,Саса,Охρид,Κаρаоρман,Κуманово....,а на нивно место се неκои бизнис κлубчиња κаκо Ρенова и слични на неа
Поддρшκа за Тетеκс

Последно уредено:
http://akademijapandev.mk/?p=841

Ете и официјален демант од Академија Пандев за невистинете кој ги пласираше "Напред Тетекс"

Манчевски замина од Тетекс

а Даниел Јовановски - Шиш се врати после неколку године у Тетекс

http://akademijapandev.mk/?p=841

Ете и официјален демант од Академија Пандев за невистинете кој ги пласираше "Напред Тетекс"

Манчевски замина од Тетекс

а Даниел Јовановски - Шиш се врати после неколку године у Тетекс
Чива е странава напред Тетекс?
Иначе зборев со роднина од Шиш, го газат и него годините, не веруам да е у иста форма ко тогаш шо играше за нас.

Навистина е штета што сеκој ден пρопаѓаат κлубови со тρафиција,со навивачи,κлубови што нешто значеле во МΚ.Жалам сто повеκе ги нема или се на дното κлубовите κаκо Ρудаρ,Осогово,Плачκовица,Беласица,Љуботен,Саса,Охρид,Κаρаоρман,Κуманово....,а на нивно место се неκои бизнис κлубчиња κаκо Ρенова и слични на неа[DOUBLEPOST=1436978786][/DOUBLEPOST]
Поддρшκа за Тетеκс

Големо штета е и жално од друга стрна. Потполно се согласувам. Клубови со големи традиции се вкочанија на дното. Но тој, еве ќе го наречам тренд, не е присутен само овде, туку зема замав и низ најсилните фудбалски лиги. Затоа и има многу луѓе кои не се согласуваат со денешниот начин на водење на спортските клубови. Модерниот фудбал го налага сетоа тоа. А денес без вложувања ќе бидеш на самото дно. И затоа ќе гледаме се повеќе и повеќе великани кои во минатото освојувале и ЛШ, денес тонат и мака мачат во најниските лиги.
Дојде време кога спортот е толку многу искомерцијализиран, што на него се гледа само како начин да се максимализира профитот.
Ние во МК може само да се молиме да ни доаѓаат се почесто самсоненковци, зошто ако чекаме на нашите бизнисмени, сме наебале и ние и спортот.

Жално е што како што одминува времето, ситуација некако како да станува полоша. Ќе се вложува можеби и повеќе во клубовите понатаму, но во репрезентациите ситуацијата не е воопшто добра. Генерациите со кои можевме да постигнеме барем некаков успех(со кошаркарите и ракометарите постигнавме) им одмина и одминува времето, а нивните замени ги нема никаде. Проблемот е многу длабок, а никој не се обидува да го реши, или да најде решение. Ќе не залажуваат уште со пластични сали,изградени фудбалски терени каде после изникнувањето на тревата стануваат пасилишта за овците и кравите, и тениските терени да не ги заборавам. Па пола од се што изградија или го изградија на места со малку население, или пак терените и салите се недостапни и заклучени за граѓаните. А за нивното одржување пак не мора да се коментира. А врвот беа пак спортските сали со ЛАМИНАТ. Падни - стани е во нив.

Туку забегав од темата, но со тие проблеми се соочуваме сите. Ќе кажам само дека стискам палци и се надевам дека колку толку ќе се оправи спортот во МК, иако моментално начин не гледам.

Nema da ima nikakvo kupuvanje na mestoto na Teteks od strana na Akademija Pandev.
Inaku, ova e nameneto za nekoi clenovi gore, glavno za @dusko dolgousko. Druze, mladinskite ligi se podeleni na prva liga i super liga. Taka da vo tekstot celta e deka mladinskite ekipi na Akademijata se natprevaruvaat vo pojakata kategorija na mladinska liga vo Makedonija, koja sto e narecena Super Liga. Ve molam prvo razberete go tekstot pa potoa komentirajte, pozdrav i sekoe dobro.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom