Фан Клуб: Тетекс - Тетово

• Креатор на темата Креатор на темата sasence19
  • Време на започнување Време на започнување
Не ми е јасно како може да се вика Градски стадион, а да си го земе некој под концесија????
Значи у државава у сите бранши е исто, ако имаш пари имаш се и можеш да праиш што сакаш ЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦ.
Па се знае бе Градски е Градски..... кој треба да игра има потреба си плаќа од утакмица и чао пријатно. Како што е стадионот на Тетекс, треба на Тетекс да му даваат пари што играат други а не они да даваат ЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦ, ужас...

Не ми е јасно како може да се вика Градски стадион, а да си го земе некој под концесија????
Значи у државава у сите бранши е исто, ако имаш пари имаш се и можеш да праиш што сакаш ЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦ.
Па се знае бе Градски е Градски..... кој треба да игра има потреба си плаќа од утакмица и чао пријатно. Како што е стадионот на Тетекс, треба на Тетекс да му даваат пари што играат други а не они да даваат ЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦ, ужас..
За жал брату овде свекој може да прае што сака и како сака, искрено нема слуснато ништо официјално дека ќе го земаа стадионот под концесија тоа са све моабети по људи, ама сеа за сеа ништо официјално, ама и не би било чидно знаејќи ги околностите тоа да се деси, само не веруам дека ФК Тетекс може да биде избркан или префрлен од својот стадион, да може но доколку се сложат раководството на Тетекс, а за друго не ми се веруа.

ги видов Војводи денеска спремаја некој пароле значи се спремаа на големо за утре само што има и турнир на спортски па има доста членоој од Војводи што играа на турниров да не речем појќе од пола :D

ги видов Војводи денеска спремаја некој пароле значи се спремаа на големо за утре само што има и турнир на спортски па има доста членоој од Војводи што играа на турниров да не речем појќе од пола :D

Mozno e i da ne se odrzuva turnirot vo sabota..

Тетекс - 11 Октомври 3:0. Стрелци Петковски х2 и Нелоски.
Можеше уште 3-4 комотно да им дада, ама им ги искршија пречкете и стативете :D
Ако продолжи ваке Тетекс, без проблеми ќе се врати у прва лига.

Koнечно Тетекс вратен таму кај што припаѓа меѓу својте Тетекс без потешки проблеми го совлада 11 Октомври со 2 гола на Филип Петковски и 1 на Владимир Нелоски... на почетокот играчите на Тетекс излегоја со маици Заедно сме појаки https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/r270/993374_575442899186470_258040053_n.jpg и ги фрлија на трибината кај што беа Војводите што се однесуе до Војводи бројка за 2лига солидна навивање во првото полувреме добро а во второ пол со поголеми падови сепак се вративме на трибина па за почеток е добро извадени и 2 пароли едната беше подршка за УГЕ а едната за Тетекс слики ќе има подоцна

vojvodi22.jpg

553476_10201355456880487_233434096_n.jpg

И потегот на Деспотовски на крај кога покажуваше на знакот од Тетекс беше за тотален респект :cuc:

^ Pri postignuvanjeto na 1 gol mislam go cuna amblemot ...
--- надополнето: 25 август 2013 во 13:34 ---
Маџари С. 9 бода, Тетекс 7, Врапчиште 6, Корзо 6, Борец 6, Силекс 5, Миравци 5, Руфеја 4, Тиверија 4, Дрита 4,...
Sto ekipa imaat ovie Magjari S ?

^ Pri postignuvanjeto na 1 gol mislam go cuna amblemot ...
--- надополнето: 25 август 2013 во 13:34 ---
Маџари С. 9 бода, Тетекс 7, Врапчиште 6, Корзо 6, Борец 6, Силекс 5, Миравци 5, Руфеја 4, Тиверија 4, Дрита 4,...
Sto ekipa imaat ovie Magjari S ?

Имаат млад тим солиден, ама сепак нема да издржат во овој ритам сигруно ќе паднат, ништо чудно на крај и да сипаднат од лига.

Кој е 22кава?

Ако е тој што мислам, Васе се вика :D
Вардарово дете, роден 94 или 95, не знам точно, сега летоска е дојден :)

п.с Абе и наш Нело бил тука, па и уште гол дал :pos:

Ако е тој што мислам, Васе се вика :D
Вардарово дете, роден 94 или 95, не знам точно, сега летоска е дојден :)

п.с Абе и наш Нело бил тука, па и уште гол дал :pos:

Овој е тој у Вардар шо беше, или грешка сум?
За у втора лига е одличен, вчера изигра ептен добро.

И дај нека ми каже некој 8-ва и 10-ва како се викаа? И они двајца вчера беа добри, 8-ва ја искрши пречката од слободен, после и статива, немаше среќа :)
10-ва ми се чини и лани беше у Тетекс, ама никако да ми текне како се вика.

Абе 8-ва сеа го загледав подобро, Игњатов бил да го ебем :D

Овој е тој у Вардар шо беше, или грешка сум?
За у втора лига е одличен, вчера изигра ептен добро.

И дај нека ми каже некој 8-ва и 10-ва како се викаа? И они двајца вчера беа добри, 8-ва ја искрши пречката од слободен, после и статива, немаше среќа :)
10-ва ми се чини и лани беше у Тетекс, ама никако да ми текне како се вика.

Абе 8-ва сеа го загледав подобро, Игњатов бил да го ебем :D
Нело цел живот е кај нас, ама шо се вика нема изиграно ни една официјална утакмица :) Само го пуштаат по позајмици.
Дај не ме зејбавај одличен бил, он уште не знае која му е десна, а која лева нога :D

Овој 10та е Туневски....

Нело цел живот е кај нас, ама шо се вика нема изиграно ни една официјална утакмица :) Само го пуштаат по позајмици.
Дај не ме зејбавај одличен бил, он уште не знае која му е десна, а која лева нога :D

Овој 10та е Туневски....

Ти кажав за вчера дека беше одличен, а и за втора лига не е лош. За понатаму ќе видиме, има време.

Иначе сигурно е Туневски овја? Не ми се веруе, на СпортЕфе имаа пишано кој играл ама не им е баш најточен составот, приметив по Урошевиќ за кој пишуе дека играл цела утакмица, а он влезе околу 60-та минута.

Тетекс: Манчевски , Кралевски, Божиновски, Игњатов (Бошковски ), Ф.Петковски, Дашевски, Н.Петковски (Б.Демир), Распашковски, Урошевиќ, Нелоски и Деспотовски.

Еден од Дашевски или Распашковски е ваљда, а овја двајца немам поима кој са.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom