Фан Клуб: Тетекс - Тетово

• Креатор на темата Креатор на темата sasence19
  • Време на започнување Време на започнување
Ете ви го Скопје во бараж :D
Излезе во право Горан, Миравци изгуби во Карпош :D

Е што ми е мило да ги напупите сега овие лелеле
Ако ги суспендираат Работнички, ќе играмо со Еуромилк.

работнички ќе го суспендираат охрид бараж ќе игра

Па ако го мавнат работнички сигурно така ќе биде Ч)

се посеривте местење цела сезона алал да ви е :D

Тетекс - силекс 2 -1 по тапа утакмица здравје :) иначе дај боже да играмо со Скопје имамо шанса да пројдемо зошто ако играмо со Еуромилк не се надевајте дека ќе пројдемо барем ја мислим дека ако играмо против нив паѓамо...

Нормално. Ако играмо со Еуромилк, рачунајте пораз. Не дека са поарни од нас, да се игра ка што треба ќе им закачимо 5 комада, ама доволно е да се спомне Брацо и све е јасно....

А зашто Работнички би бил казнет ??

Во Битола го играте баражот на 2 Јуни со Скопје !!!

Вчера кажаја неколку пати на ФФМ дури траеше преносот Вардар-Металург...
На 2 Јуни во Сабота од 16:30 во Битола се игра Тетекс-Скопје, а на 3 Јуни во Недела исто од 16:30 во Прилеп се игра Турново-Еуромилк

Abe ova ka namerno da ni praa u subota da igramo so Skopje...Nedela kade kade bi bilo poubavo ama ... Se nadevam ke ima pak izmeni...

Субота идемо за Битола! Тетекс - скопје... Организиран безплатен превоз тргнуење Жена Парк 12-30

nemora olku javno da kazuas od kde, kako sto ce se trgnua,ama nema vrska edno e sigurno za idenje ke idemo ,ama ti kazuam kako dejstvua drugi navijacki grupi ozbilni se razbira i u seriozni drzave,nikogas ne se kazua saat vreme, mesto marsuta, ne bas na forum ama nema vrska toa kj nas ne funcionira zasto nema rivasltvo i ova ona znaemo vise kako e rabotava, inace drugo e ok....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom