Фан Клуб: Тетекс - Тетово

• Креатор на темата Креатор на темата sasence19
  • Време на започнување Време на започнување
Не ставајте овде какви ќе бида шалојте, зошто “некој“ ќе напрае ист таков уште пред да ги извадимо. Ќе ви текне пред некое време со новите дуксови на Војводи, кога комшиеве “одзеле“ дукс на некој уште пред да излезат дуксерите :pos: Какво самоубиство беше тоа, уште ми се смее ка ќе ми текне колку прости људи има по светов :pos:

Голема побарувачка за шалојве изглеа има :icon_lol:

Ич не ми се свиѓаа новиве шалови, немаат убав дизајн... Прошлите беа многу подобри...

Ич не ми се свиѓаа новиве шалови, немаат убав дизајн... Прошлите беа многу подобри...
зш не ти се свиѓаа ? овја са зимски не са ка тија свилените.... и напрај поубаај ако не ти се свиѓаа овја

зш не ти се свиѓаа ? овја са зимски не са ка тија свилените.... и напрај поубаај ако не ти се свиѓаа овја
Знам дека са зимски. Линиите позади со текстот никако не се совпаѓаат, исто и знакот, од едната страна на крај е, на другата у средина... Ја ка што знам неможе кој сака да прави шалоој, се има надредени за тоа. Може боље би било да можеше кој сака дизајн да предложи, ама тоа е тоа...:)

Знам дека са зимски. Линиите позади со текстот никако не се совпаѓаат, исто и знакот, од едната страна на крај е, на другата у средина... Ја ка што знам неможе кој сака да прави шалоој, се има надредени за тоа. Може боље би било да можеше кој сака дизајн да предложи, ама тоа е тоа...:)
Ти реков напрај ти поубаај

Ај бе па и вие, све нешто не ви чини. Никој не ве тера со сила да земате, кој сака ќе си купи шал.

Ај бе па и вие, све нешто не ви чини. Никој не ве тера со сила да земате, кој сака ќе си купи шал.

Ај, ај и ти знаеш да промрчиш за нешто некад, не се прај светeц :D
Сасвим на место е забелешката на дечкото погоре, шалој ќе се напраа и ќе бида продадени. Ама што дека коа тоа ќе биде само фиктивно, 300 шала а 10 душе на трибина, не ја личи. Војводи ко што знам се навивачка група и треба да направи нешто за да ги врати членството на трибина а не да изиграва конфекција.
Само не знам, како ги учи памет нека тераа, ама ако нешто не се смени на арно тешко му се пишуе и на Тетекс и на Војводи.

Ае бе вие гомнојадци свегде ве има... све нешто не ви чини.... а кј има муфте први сте.... дур имаше јадење пиење дрога безпрае први бевте на стадион сеа нема и јадете гомна.... и когај сакате да се праа шалој у лето? плус парете нема да ида кј некого у џеб него наменети са за нешто што нетреба да се пишуе на форум и не е за овде.... а вие ако несакате немора да купите има верни војводи за разлика од вас што ќе купа а сеа слободно може да продужите да јадете гомна

Ај, ај и ти знаеш да промрчиш за нешто некад, не се прај светeц :D
Сасвим на место е забелешката на дечкото погоре, шалој ќе се напраа и ќе бида продадени. Ама што дека коа тоа ќе биде само фиктивно, 300 шала а 10 душе на трибина, не ја личи. Војводи ко што знам се навивачка група и треба да направи нешто за да ги врати членството на трибина а не да изиграва конфекција.
Само не знам, како ги учи памет нека тераа, ама ако нешто не се смени на арно тешко му се пишуе и на Тетекс и на Војводи.
Точно, има работе што ми смеќаваа и ги кажуем истите. Ама што ви смеќаваа шалојте? Реков, никој не ве тера со сила да земате, кој сака ќе си земе и крај на муабетот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom