Фан Клуб: Тетекс - Тетово

• Креатор на темата Креатор на темата sasence19
  • Време на започнување Време на започнување
Не се напомена дека вчера имаше доста јака екипа на стадион,може 80% беа 19,20 +...да се удревмо само со балистите мислим дека ќе го јадеја на велико:D
Чапла може го пцуев пред 2,3 године највише на свет,ама вчера изигра феноменално..едноставно ги полуде Сали и Куртиши таке да фала му за тоа:)

Ако ги гледавте и Балистите на клипот кај што бегаат ќе видите дека повеќето се деца и тоа 15 годишни.

BRAO tetex! aj sto merak ste mi napraile!!! ali najjak moment so lentite posle 2ot gol...pa,pa,pa,pa,pa,pa...tuka uste 10tina baklji da imalo,partali ke letale!!! toa e toa,taka treba! i brojkata vi bese taman,ali mozete vie da izmknete uste ljudi na stadion(y)

Ако ги гледавте и Балистите на клипот кај што бегаат ќе видите дека повеќето се деца и тоа 15 годишни.
Тоа е тоа..тоа свите го знаемо.Многу се изненадив кој људи дојдоја вчера со нас на трибина(нормално мислим на постарите Војводи)едноставно имаше такви "будали" :Dшто како едвај да чекаја да се деси некој инцидент и да почнат одма да газа:)
Имате видео од навивањето ?
http://www.facebook.com/photo.php?v=2347487058694
Eве мислим дека ќе можеш да видиш:)

^ Фала го видов. :)
Брњарчевски е број 10 или некој друг што ептен личи на него ?

Тоа е тоа..тоа свите го знаемо.Многу се изненадив кој људи дојдоја вчера со нас на трибина(нормално мислим на постарите Војводи)едноставно имаше такви "будали" :Dшто како едвај да чекаја да се деси некој инцидент и да почнат одма да газа:)
vaka li se furate so tie nadvor od tetovo? :pos: interesno, samo nie sogragjanite ja znaeme realnata slika

nejkat javno da kazat deka ne se u dobri odnosi.puknala tikvata nekade(oni si znaat kade,a i nekoi drugi znaat;))
na albanija-francija na 2 razlicni tribini stojat...nema tuka koalicija bratce!

На натпреварите на Албанија секогаш сме седеле на различни трибини.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom