Фан Клуб: Тетекс - Тетово

• Креатор на темата Креатор на темата sasence19
  • Време на започнување Време на започнување
Калц ми е дефинитнвно најантипатичен тренер шо некоаш го иам видено у нашава лига.
Коа ќе помислам на него ми текнува на дебилни ствари кои ги има правено како тренер на Скопје.

@ Златко_македон многу испади имал Али на терен....Многу провоцирал и дури има влезено во конфликт со некои Војводи....НЕ Е ДОБРОДОЈДЕН тој....
А Калц мие баш интересен прав мафијаш си е :D си има стил човекот ....:cool:

Aj нека напише некој овде кој са официјални засилувања на Тетекс не сум бш у тек со настаниве...

Место со Руфеја, утре пријателска со Скопје во Скопје.

Сега разбрав од блиски извори на клубот кој играчи се дојдени во Тетекс до сега дојдени се Александар Стојановски, Илбер Алиу, Владимир Секуловски, Милан Ристовски, Марјан Маџаровски и Александар Бошковски овја засилување се до сега во Тетекс 99% точна информација ;)

Сега разбрав од блиски извори на клубот кој играчи се дојдени во Тетекс до сега дојдени се Александар Стојановски, Илбер Алиу, Владимир Секуловски, Милан Ристовски, Марјан Маџаровски и Александар Бошковски овја засилување се до сега во Тетекс 99% точна информација ;)

Да не се работи за млад одбранбен играч,накај 20 години ?!

Лазо Илиев од денеска ново име :)
Точно, денеска беше на тренинг. Конечно Илиев кај нас, лани глупата управа не го сакаше зошто не бил доволно квалитетен, а после на секоја утакмица против нас ни даваше по еден гол минимум. Екстра напаѓач.

Да не се работи за млад одбранбен играч,накај 20 години ?!

Да тој е..беше кај нас и последната година кога бевме во 2ра лига.
Инаку, Кире Степановски и Јанкер дали биле на тренинг?

Oџак и официјално во Тетекс покрај него во тимот е дојден и Александар Стојановски како и Џангаровски,Ристов,Трипуноски и Тодороски ако знае некој што играа овја нека пише :) и Илбер Али веќе неколку дена тренира со со Тетекс Даниел Јовановски го продолжил договорот со Тетекс звер играч :)

Кој е овој ТОДОРОСКИ да не е тој што играше во Работнички потоа во Вардар Гоце Тодоровски?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom