Хаос е ова
треба да се реагира од страна на ВОЈВОДИТЕ

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Од кај па сеа ова ?!
До утре...Ја го слушнав тоа уште пред неколку дена, ама не веруем ништо од горенаведеново да излезе. Најверојатно Тиквеш ќе биде прволигаш, а мие.....Рокот е уште денеска како што знаем, за да се плати котизација.
Сега разбрав а и не сум сигурен како ќе иде работава. Од утре членоој на Војводи го земаа Тетекс (или поранешни членоој), и они ќе управуеле со клубов. Нека ни е Господ на помош само тоа ќе кажем.
п.с не ме прашујте што како, од утре ќе знаете свите ваљда. Да не ширим дезинформацие овде.
За котизацијата не знам дали е платена инаку људите што го превземаат Тетекс како што пиша некој погоре са постари Војводи па ќе видимо до кј ќе иде работава да се надеваме на подобро..^ A што спомнуваат некој платена била котизацијата ??? Кој дал паре??? Колку се сериозни овие членови у нивната намера за водење клуб ,имаат капацитет да вода клуб во 1 лига ???
Кога би дознале ??? Дај кажи нема сон да ме фати...пиши ми преку пп или на фејсбукЗа котизацијата не знам дали е платена инаку људите што го превземаат Тетекс како што пиша некој погоре са постари Војводи па ќе видимо до кј ќе иде работава да се надеваме на подобро..
--- надополнето: Jul 4, 2011 11:26 PM ---
Сега разбрав и дека е платена котизацијата за 1ва лига што како незнам и незнам дали е официјално...
дај нешто поопширно?иначе супер ако е така...Официјално останувате во прва лига. Фала богу !!![]()
Кога ќе ми пренесат повеќе ќе ви пренесам. Само ви кажувам од сигурни извори и официјално дека котизацијата е платена.дај нешто поопширно?иначе супер ако е така...