Фан Клуб: Тетекс - Тетово

• Креатор на темата Креатор на темата sasence19
  • Време на започнување Време на започнување
Слики/видео имате кога го цицале стапот браЧата ?

Може само вие да влезете у карантин ебати џукелите!!!

Океј заебан, ќе им пренесем. Ај сеа да те нема.

Иначе вчера многу лесна победа, како на тренинг изиграно. Морам да го пофалим Јакимовски, едноставно одлично засилуење ни е. Све акциете идеа преку него, стварно добар играч, да не речем одличен за нашава лига.

А и одбранете на Марко (3 у една акција), беа...:drk:

DOTICNITE “Војводki” Б.К., Ж.М., П.С., Б.Н., Ѓ.С., Н.Р bi trebale da zemat podolg odmor odnosno da vlezat na KARANTIN na neopredeleno vreme inaku ke im se ebe majkata
znacci edniot od ovoj e bojan sto studira vo stul...neka gadno se zaebal pa podobro neka go zaboravi stuloviot univerzitet

Што би рекол еден од војводите на форумов тука почна да мириса на лој :)

Супер...сте нашле кого да тепате:pos2: ајде сеа се гитла од овде..

ne samo toj i drugite sve po red ...veke gi zname pola ot tie gorenavedenite pa sega ke ni gi kazat i drugite...koga ste pocnale kako picki da se tepate toa znaemo i nie i mnoogu podobro od vas

^ Океј ајде, доста замараш. Иди распрашај се у полиција кој биле, итаке све ваши са. Доста кењаш на форумов.

^ Океј ајде, доста замараш. Иди распрашај се у полиција кој биле, итаке све ваши са. Доста кењаш на форумов.

pa mnogu mi e zal veke mi kazaa od policia koj se ...gadno se zaebale ...im soryy brzo ke cujete za niv

pa mnogu mi e zal veke mi kazaa od policia koj se ...gadno se zaebale ...im soryy brzo ke cujete za niv

Ова е ултрас ?! :tapp:

Честито финале иначе браќа. Па да ги тепате викендов и Скопје, за нас една :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom