Фан Клуб: Тетекс - Тетово

• Креатор на темата Креатор на темата sasence19
  • Време на започнување Време на започнување
ако мисла да ја продада утакмицава и4 нека не играа фудбал више.ако стигнале до таму да продаваат утакмици на најголемиот душман, тогаш поубоо нека се расформираа и нека не постоја како клуб више.

Ајде немаат намера од Шкендија да ги купат 3-те бода.
На терен се ќе биде фер.

Текстот од клипот уфффф :vozbud:
You gotta look at the guy next to you.You are going to see a guy who will sacrifice himself for this team because he knows when it comes down to it, you are gonna do the same thing for him. That's a team, gentlemen and either we heal now, as a team, or we will die as individuals. THAT THE FOOTBALL GUYS!!!!!

--- надополнето ---

ако мисла да ја продада утакмицава и4 нека не играа фудбал више.ако стигнале до таму да продаваат утакмици на најголемиот душман, тогаш поубоо нека се расформираа и нека не постоја како клуб више.

Фудбалерите си доаѓаат и заминуваат, управата доаѓа и заминува САМО НАВИВАЧИТЕ ОСТАНУВААТ...
И не е кој било клуб Тетекс туку е НАШ ! ;)

--- надополнето ---

Нонстоп пред ваке важни утакмице штрајкуваа играчите незнам што ви е чудно... па и таке другиве играчи незнам кој друг ќе ги собере, засилувањата што дојдоја се све отпадоци од екипите кај што играја- Клечкаровски, Брњарчевски... од екипава само 2-3 вреда нешто другите знаа фудбал да играа само овде таке да ова им е единствена шанса за фудбал па не веруем да излеза од тимот или пак да не играа више...:toe:

Абе не тропотајте глупости нема да има Н од Наместен нема да ја наместа и ќе добија плата денојве и завршен муабет !!!

Нема да биде наместена не зборите од памет. Нема ни да штрајкуаа, еден од фудбалерите ми кажа дека имале намера да штрајкуаа зошто не зеле плата подолго време, ама дека нема да штрајкуаа заради утакмицава. Може да се иде и на некој од тренинзите неделава, колку да знаа новодојдениве дека не е оваја било каква утакмица. :)

да се надеамо дека се ќе се среди до сабота недела (когај и да се игра)и дека на утакмицава ќе дада 100 посто од себе,дека победа на оваа утакмица многу ќе ни вреди у понатамошен тек на првенство(а да не зборим ако победимо уште колку дупење ќе им удримо на ''браќава'' нема да смеа да писна кој е најјак до наредно првенство).

да се надеамо дека се ќе се среди до сабота недела (когај и да се игра)и дека на утакмицава ќе дада 100 посто од себе,дека победа на оваа утакмица многу ќе ни вреди у понатамошен тек на првенство(а да не зборим ако победимо уште колку дупење ќе им удримо на ''браќава'' нема да смеа да писна кој е најјак до наредно првенство).

Е ова ме потсетува на еден од нашите коментатори, кога изјави дека Црвена Зведза е Европски и Светски Шампион (патем речено, го победи Коло Коло а Југовиќ, ја доби главната награда Тојота), а Вардар успеа да ги победи Црвено белите, така да ние сме најаки на светот... така да и вие , ако успеете да победите наредново коло, а Шкендија стане првак, ќе има со што да се фалите!!!

^ Не ги имате победено никогаш и сакаш да речат дека Шкендија е појака.

^ :pos: аман бее....

Ако Шкендија стане шампион ама изгуби од Тетекс...тоа што значи дека Тетекс автоматски е шампион а :pos:

^ Никој не рече дека е шампион,ако е така Барса и Реал само Класико да го играа а?

^ Види го овој Барса и Реал :)

Не може една екипа да биде посилна од шампионот само затоа што во директен дуел ја победила!

Неможе ако е еднаш или два пута, ама 18 год.?? :)
Дај бе да не бидемо како нив .... Да зборимо реално, Шкендија има подобар и поугран тим, и стабилна финансиска состојба .... И ако ги победимо тоа не значи дека “имамо шанса да бидемо шампиони’’ или смо шамипони ... Шампионот не се мери у една утакмица, шампионот се мери у 33 натрепревари ....

^ Прочита негде такво нешто од мене? Важно ми е увек да ги газимо, друго ништо :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom