Фан Клуб: Тетекс - Тетово

• Креатор на темата Креатор на темата sasence19
  • Време на започнување Време на започнување
Mislam deka nema veze i da tepa i da izgubi sekako Teteks ide u Evropa zosto Rabotnicki automatski kako vtoroplasiran ide u Liga Evropa i Teteks kako finalist blagodarenie na Rabotnicki sto e vtoroplasiran, da bea dvete ekipi megju prvite tri togas cetvrtiot tim vo ligata se plasira vo Evropa

Mislam deka nema veze i da tepa i da izgubi sekako Teteks ide u Evropa zosto Rabotnicki automatski kako vtoroplasiran ide u Liga Evropa i Teteks kako finalist blagodarenie na Rabotnicki sto e vtoroplasiran, da bea dvete ekipi megju prvite tri togas cetvrtiot tim vo ligata se plasira vo Evropa

Грешка си Панче :)
Се сменија правилата од пред некоја година, па така во Европа иде само победникот, а ако победникот веќе има обезбедено пласман, тогаш во Европа иде наредниот од лигата :)

Грешка си Панче :)
Се сменија правилата од пред некоја година, па така во Европа иде само победникот, а ако победникот веќе има обезбедено пласман, тогаш во Европа иде наредниот од лигата :)

Od koga be vkvi pravila ziti se, znaci pAlister ke igra Evropa ako pobedi Rabotnicki ako mu ja dadat licencata :pos2: inace po vakvive pravila ocekuvam Teteks da go zeme kupot :)

Od koga be vkvi pravila ziti se, znaci pAlister ke igra Evropa ako pobedi Rabotnicki ako mu ja dadat licencata :pos2: inace po vakvive pravila ocekuvam Teteks da go zeme kupot :)

Ако не освои Тетекс, и ако на Пелистер не му дадат лиценца, ондак Силекс ќе игра во Европа. Мора и Ѕинго да лапне некоја паричка :zlo:

http://www.sport.com.mk/WBStorage/Files/040705.pdf

Скопјани се жалат на судењето :pos2::pos2: Ах бе педерчиња, нека ви кисне! Греотилаци бе, неможеа од 16м да излеза а се жаља на судијата дека заради него не победиле :tapp: Па уште првиот гол бил офсајд...леллееллее! Исени му ја даде на Жика топката скоро од гол-аут линија, кој офсајд го видоа жити све. Кретенизам, педерчиња!

http://www.sport.com.mk/WBStorage/Files/040705.pdf

Скопјани се жалат на судењето :pos2::pos2: Ах бе педерчиња, нека ви кисне! Греотилаци бе, неможеа од 16м да излеза а се жаља на судијата дека заради него не победиле :tapp: Па уште првиот гол бил офсајд...леллееллее! Исени му ја даде на Жика топката скоро од гол-аут линија, кој офсајд го видоа жити све. Кретенизам, педерчиња!

Аматеризам до немај каде :tapp: Па уште кога го примија првиот гол почнаа да се повлекуваат, демек ајде aко приплачеме ќе ни попуштаа.
Смешки ќе биде со нив наредна сезона у Прва лига :icon_lol:

http://vest.com.mk/?ItemID=71076D0FEBB4F94B82BBD4B057B9F90A
Пак Војводи криви :nerv:, а не кажуаа дека бевмо предизвикани од управата на Скопје
Викаа смо внеле многу пиротехнички средства:pos2::pos2:,а мие само една запаливмо а пиратине 10 запалија па ништо.

http://vest.com.mk/?ItemID=71076D0FEBB4F94B82BBD4B057B9F90A
Пак Војводи криви :nerv:, а не кажуаа дека бевмо предизвикани од управата на Скопје
Викаа смо внеле многу пиротехнички средства:pos2::pos2:,а мие само една запаливмо а пиратине 10 запалија па ништо.

Тоа е, и да запалимо цигаре на трибина а тија да ја запаља цела трибина пак мие ќе бидемо појќе криви:toe:

2nlcqp4.jpg
:helou:

mora da pobedi teteks ako saka evropa. samo ako zagubis od sampionot u finale ides evropa, a posto rabotnicki nema da bide sampion, togas teteks mora da pobedi, a sekako ke pobedi.
А шо бидна со табелата шо га мењаваа нешо ги минусирале бодојте од победа....?

А шо бидна со табелата шо га мењаваа нешо ги минусирале бодојте од победа....?

Одземени се бодовите само од првиот и вториот циклус... еве ја моменалната табеле:
1. Ренова ....................... 52
2. Работнички.................. 47
3. Металург .................... 40
4. Пелистер .................... 35
5. Силекс ....................... 31
6. Тетекс ....................... 25
7. Вардар ....................... 24
8. Турново ..................... 22
9. Милано ....................... 6 :smir:

Одземени се бодовите само од првиот и вториот циклус... еве ја моменалната табеле:
1. Ренова ....................... 52
2. Работнички.................. 47
3. Металург .................... 40
4. Пелистер .................... 35
5. Силекс ....................... 31
6. Тетекс ....................... 25
7. Вардар ....................... 24
8. Турново ..................... 22
9. Милано ....................... 6 :smir:

Интересен ми беше тренерот на Милано кога изјавил у Мак.Спорт дека најмногу штета претрпел милано со промената на табелата:tapp::tapp::tapp: тија беа отпишани уште 5 коло ама ајде:pos2::pos2:

Навивачката група "Војводи" повредиле полицаец

Како што информираа од полиција, во текот на второто полувреме почнале да палат пиротехнички материјали, а потоа почнале да ги фрлаат пластичните столчиња од стадионот "Железарница" во Скопје, при што со едно од столчињата бил погоден полицаец што бил во близина на трибината.
http://vest.com.mk/?ItemID=71076D0FEBB4F94B82BBD4B057B9F90A“

Вистина е ова што пишува во Вест?

Па кој ќе биде крив? Уште не научивте дека дежурни кривци са навиачите у Македонија? Више не ме чуди ништо, сега ќе ни пушта по една пријава на свите и завршена работа...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom