Фан Клуб: Тетекс - Тетово

• Креатор на темата Креатор на темата sasence19
  • Време на започнување Време на започнување
Заебитеги победа...у среда 13:30 пред веро ситеееее:vozbud:

МОБИЛИЗАЦИЈААААА!!!

Attachments

• 30583_1397187764927_1089229583_31141372_3503387_n.jpg
    30583_1397187764927_1089229583_31141372_3503387_n.jpg
    104,6 KB · Прегледи: 9
mrxset.jpg

Мобилизација у среда!!!
Леле само ако не не пушта на стадион како фаланга:nerv:

Ај ве очекуваме во Среда па нека победи подобриот... се надевам дека нема да ви праат проблеми на врата:wink:

Ај ве очекуваме во Среда па нека победи подобриот... се надевам дека нема да ви праат проблеми на врата:wink:
Абе какви проблеми на врата... Доаѓамо сигурно...
3 буса има спремни и 1 резерва...така да, Ќе ГОРИ АВТОКОМАНДА...

Искрено не ми се верува да ве пуштат на врата. Управата на ФК Скопје е составена од такви луѓе кои сакаат само нешто да лапнат. Значи на нив не им е важно дали Скопје ќе освои титула, или пак ќе влезе во прва лига, туку им е важно да продадат колку што е можно повеќе утакмици за да заработат што е можно повеќе пари. Затоа секогаш играат добро, и на крај ги продаваат сите утакмици. Нешто слично очекувам да се случи и сега. Не би ме чудело нити Брацо да им фрли пари за да ја земат оваа утакмица. Ако сепак се одлучиле да го наместат финалето иа ако сакаат по секоја цена да влезат во истото, ондак НЕМА ШАНСИ ДА ВЛЕЗЕТЕ НА СТАДИОН :nesvest:
Сепак ви стискам палци утре, али за жал неможам да дојдам затоа што ми се поклопува со дербито на третата лига Славија-ССК :)

Ќе се влегува на стадион 100% од сигурни извори!!! Не се плашите околу тоа... Нашата управа ги обезбеди автобусите + влез на стадион...

..подобро е финале Тетекс-Пелистер...:toe:

ЌЕ СЕ ЛУДУЕЕЕЕЕЕЕ ЗА ОДПРИЛИКА 13-14 СААТА...
НАПРЕД ТЕТЕЕЕКС!!!

Дојде денот... :vozbud:
Кога тргате? Се надевам ќе дојдете во поголем број па да направиме одлична фудбалска и навивачка претстава.
Пс. Слушам Хари ќе бил на утакмица, па може некоја песна да му испееме.:pos2:

Дојде денот... :vozbud:
Кога тргате? Се надевам ќе дојдете во поголем број па да направиме одлична фудбалска и навивачка претстава.
Пс. Слушам Хари ќе бил на утакмица, па може некоја песна да му испееме.:pos2:
hari so drugarite bese i u tetovo koga igraa ovie dve ekipi.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom