Фан Клуб: Тетекс - Тетово

• Креатор на темата Креатор на темата sasence19
  • Време на започнување Време на започнување
Ti normalen li si sto zboris be ? toa dnska go opravdues sto go napraea 15 indijanci ? gi pcuea od igracite na teteks do dzandarite. stram mi bese sto gi gleav ednostavno. Da bese nekoj drug od strana nz kakvo mislenje kje dobiese za vojvodi... ili idemo svite i mladi i stari, organizirano ili nikoj.
A za krajot da bide najtragicen i da se dokaze neserioznosta , ja zapalia klupata za sedenje i izbegaja.
Pa takov ugled treba da steknuemo ? takvo mislenje treba da imaa ljudive za nas ?

Pa neli nema kombe za u prilep , od kje najdes prevoz ?
Кј слушна ти дека ги пцуемо нашите играчи и џандарите? Тоа што се деревмо „сисај“ и.т.н. на кого може да се однесуе, на нашите а? Не биди за нигде бе... и тоа што идемо ние, си идемо за наш ќејф и си навијамо и се зебавамо како сакамо. И не ја запаливмо клупата, туку запаливмо димна и избегавмо затоа што џандарите појдоа по нас. Ако ти било срам да не глеаш, шо да ти речем, не доаѓај да не глеаш. :smir: И не бевмо 15, туку бевмо 20. Поздрав.

Абе едноставно нема превоз, нема кој да не вози. Никој со комбе не се нафаќа да не вози до Прилеп. Ако некој може да најде комбе кажујте побргу.
Aбе се знае кој вози комбе у Тетово,љапка,нено,трпуш,некој од брвенца има ако сте ги прашале нив а не сакаа ѓабе е све:toe:

за идење у Прилеп мислим дека треба да идат членови над 18 год и нека не се занесуе свекој што му се иде па да отиде и да не посрами свите таму,значи ако се иде нека бида тија што ќе ида над 18 год:toe:
ахам да значи кој се игра дома да идемо ние маливе и да руемо на стадион а кој треба да се иде на гости да идете само вие големите а ? епа ок значи немора да идемо ние маливе и на домашен ќе седимо на главна и вие над 18 године навиајте да не ве срамимо

Кј слушна ти дека ги пцуемо нашите играчи и џандарите? Тоа што се деревмо „сисај“ и.т.н. на кого може да се однесуе, на нашите а? Не биди за нигде бе... и тоа што идемо ние, си идемо за наш ќејф и си навијамо и се зебавамо како сакамо. И не ја запаливмо клупата, туку запаливмо димна и избегавмо затоа што џандарите појдоа по нас. Ако ти било срам да не глеаш, шо да ти речем, не доаѓај да не глеаш. :smir: И не бевмо 15, туку бевмо 20. Поздрав.
потполно е у право со постов поздрав:smir:

Абе забеган , нереков дека вие ги пцуевте... они вас ве пцуеа пошо едноставно не се дишеше у сала и не ми опраај ти гачке мене. Ако сакаш да идеш да се заебаваш и да се палаеш не носи транспарент и маица Војводи. Ваќе само нарушуете углед и ништо појќе,а за што ? за да се куропецате после низ град и да стаате по топици на мсн : Во тетово пак нереди или ја запаливмо салата. Буквално на ништо не изглеаше тоа у сала, а више ка се праеш мангуп палиш димне и све тоа сноси и последице, не да бегаш ка пичка.

Ti normalen li si sto zboris be ? toa dnska go opravdues sto go napraea 15 indijanci ? gi pcuea od igracite na teteks do dzandarite. stram mi bese sto gi gleav ednostavno. Da bese nekoj drug od strana nz kakvo mislenje kje dobiese za vojvodi... ili idemo svite i mladi i stari, organizirano ili nikoj.
значи да се разјасни муабетов ќе ти кажем како прво не ги пцуевмо играчите на тетекс ниту џандарите како второ ќе идемо ние маливе и ќе навиамо ако сакамо неможеш да ми забраниш и ако ти било страм не иди и готово :smir:

Aбе не играмо со Вардар у ск па да биде без проблеми,се иде у Прилеп каде што не стоимо добро со мајмуните и сеа треба да ида деца од 14 год да јада чутек и да ги изгуба знамињата:toe:ако се иде 2,3 автобуси нормално дека ќе дојда и помлади членои.

Абе забеган , нереков дека вие ги пцуевте... они вас ве пцуеа пошо едноставно не се дишеше у сала и не ми опраај ти гачке мене. Ако сакаш да идеш да се заебаваш и да се палаеш не носи транспарент и маица Војводи. Ваќе само нарушуете углед и ништо појќе,а за што ? за да се куропецате после низ град и да стаате по топици на мсн : Во тетово пак нереди или ја запаливмо салата. Буквално на ништо не изглеаше тоа у сала, а више ка се праеш мангуп палиш димне и све тоа сноси и последице, не да бегаш ка пичка.
имавмо транспарент војводи ??? не обележја војводи ќе носим зошто неможеш да ми забраниш

имавмо транспарент војводи ??? не обележја војводи ќе носим зошто неможеш да ми забраниш

Види ваќе ќе ти објасним у пократи црте. Ка прво не ми се прај паметен дал сте имале транспарент или не, не беше мала тоа мушамата Blue White Power. Ка второ неможе некое детиште ка тебе да дојде и да рушуе углед и репутација на цела група. Знаеш ти дека више е раширено низ станица дека Војводи праеле фрке у сала? Значи нерекле куропецачи деца мали што се заебавале него Војводи. Знаеш ли ти колку негативно влијаеше целото ваше понашање прееска на људиве што беа у сала ? Мие за џабе јадемо гомна по состаноци да не се праа бење на стадион да се понашамо ка што ни доликуе за да имамо некаков углед кј људиве ? да не не гледаа едноставно ка што не глеале до сеа. И треба ти и тајфата твоја ова се да руши ?
А ка трето, вие да дојдевте ка што ви доликуе да изнавиавте цела утакмица корекно и да беше све ОК ка што почнавте едноставно БРАВО ќе речев немаше да имам потреба да пишуем олкав текст.

Ако не сум управо едноставно убедиме со некој факт не да ми глумиш лудило дал сте носеле транспарент или не.

Лол, ако пишуе Blue White Power, тоа значи за Војводи дека е? Официјални боје на Тетекс колку што знам са плаво бели, таке да само за маицете и шалојте ти важи критиката, а наредна утакмица не земамо ништо од Војводи за да не ви го нарушимо изгледот.

Види ваќе ќе ти објасним у пократи црте. Ка прво не ми се прај паметен дал сте имале транспарент или не, не беше мала тоа мушамата Blue White Power. Ка второ неможе некое детиште ка тебе да дојде и да рушуе углед и репутација на цела група. Знаеш ти дека више е раширено низ станица дека Војводи праеле фрке у сала? Значи нерекле куропецачи деца мали што се заебавале него Војводи. Знаеш ли ти колку негативно влијаеше целото ваше понашање прееска на људиве што беа у сала ? Мие за џабе јадемо гомна по состаноци да не се праа бење на стадион да се понашамо ка што ни доликуе за да имамо некаков углед кј људиве ? да не не гледаа едноставно ка што не глеале до сеа. И треба ти и тајфата твоја ова се да руши ?
А ка трето, вие да дојдевте ка што ви доликуе да изнавиавте цела утакмица корекно и да беше све ОК ка што почнавте едноставно БРАВО ќе речев немаше да имам потреба да пишуем олкав текст.

Ако не сум управо едноставно убедиме со некој факт не да ми глумиш лудило дал сте носеле транспарент или не.
ЗНАЧИ НЕ СИ У ПРАВО НЕМАВМО ЗНАМЕ ВОЈВОДИ ЗНАМЕТО BLUE-WHITE POWER БЕШЕ САМО НЕ ПИШУЕШЕ НИГДЕ ВОЈВОДИ ТОА БЕШЕ ПЛАТНО САМО ЗА КОРЕОГРАФИЈА ЗА УТАКМИЦАТА И НЕЗНАЕМ КОЈА БЕЉА ЈА НАПРАЕВМО ОБЈАСНИ

Лол, ако пишуе Blue White Power, тоа значи за Војводи дека е? Официјални боје на Тетекс колку што знам са плаво бели, таке да само за маицете и шалојте ти важи критиката, а наредна утакмица не земамо ништо од Војводи за да не ви го нарушимо изгледот.
ДАДА И НА СТАДИОН НЕ ИДЕМО ЌЕ ГРИЦКАМО СЕМКЕ НА ГЛАВНА ИМ ГО РУШИМО ИЗГЛЕДОТ НИЕ ДЕЦАВА

Aбе тигре не збори за тоа што носите туку за димната што се запали и за пцуењето на играчите,што нее добро за угледот на војводи.

ЈА КАЖАВ ШТО ИМАВ НЕМАМ НАМЕРА ДА СЕ ЗАМАРАМ ЦЕЛА ВЕЧЕР ОВДЕ САМО ДА ЗНАЕТО ДА НЕ ИДЕМО НИЕ ДЕЦАВА ЌЕ НЕМА КОЈ ДА НАВИЈА ПО СТАДИОНИ САМО НИЕ ПЕЕМО ЗАТОА НАРЕДНА УТАКМИЦА ЌЕ СИ ГЛЕАМО НОРМАЛНО НИ НАВИАМО НИ НИШТО НЕКА ВИ НАВИА ТАЈА ЕКИПАТА ШТО ДУВАА ЏОИНТ И ШТО НЕЗНАА КЈ СА НА СТАДИОН ПА ЌЕ ВИДИМО НА ШТО ЌЕ ЛИЧА ВОЈВОДИ ТОГАШ

ЈА КАЖАВ ШТО ИМАВ НЕМАМ НАМЕРА ДА СЕ ЗАМАРАМ ЦЕЛА ВЕЧЕР ОВДЕ САМО ДА ЗНАЕТО ДА НЕ ИДЕМО НИЕ ДЕЦАВА ЌЕ НЕМА КОЈ ДА НАВИЈА ПО СТАДИОНИ САМО НИЕ ПЕЕМО ЗАТОА НАРЕДНА УТАКМИЦА ЌЕ СИ ГЛЕАМО НОРМАЛНО НИ НАВИАМО НИ НИШТО НЕКА ВИ НАВИА ТАЈА ЕКИПАТА ШТО ДУВАА ЏОИНТ И ШТО НЕЗНАА КЈ СА НА СТАДИОН ПА ЌЕ ВИДИМО НА ШТО ЌЕ ЛИЧА ВОЈВОДИ ТОГАШ

Еј преку куров кј ќе идеш и за кого ќе навиаш наредна утакмица. Тебе чим можем ја да те предомислим дал да навиаш за тетекс или не, значи тебе ти чуе курот за тетекс. Се гледа колку го сакаш клубот.
а ако не ти смета остајми само име у порука. не дека ти се закануем или нешто, него сакам да бидем сигурен дека нема да бидеш до нас.

Тебе ако те смени еден форум со една порука ... што останало утре некој да ти се издере да навиаш или да вееш знаме а ти нејќеш да го праеш тоа. Може ќе почнеш со балисти да идеш на стадион од инает. Такви променливи... мн ги има.

Не знам што било, како било у сала,ама не ја трујте темава со тоа, има у баскет фан клуб тема за Тетекс и префрлите ја таму дискусијата .

Aко почнемо ваке да размислуемо свите кој ќе ни пререче некој нешто,тогаш подобро војводи да не постојат:toe:а вие ако се љутите што ви пререкол некој од постарите тогаш стварно невие место на трибина со војводи,ќе дојде и ваше време за некоја год па и вие исто ќе мислите како што мислат постарите сеа:toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom