Фан Клуб: Тетекс - Тетово

• Креатор на темата Креатор на темата sasence19
  • Време на започнување Време на започнување
Уште полошо ќе биде. Неможе да ти забрани да влезеш на стадион, ако не позади гол ќе купимо свите карте и ќе идемо на главната, а тогај ќе биде што ќе биде :) Затоа појќе им се исплаќа да не пушта.
Абе и мие сакавмо да купимо карте у Турново па не ни дозволија ни тоа. Едноставно у Македонијава прае кој сака што сака таке да ако немаа карте купено управа(искрено се надевам дека купиле) може на Идризи да му текне да не не пушти

AЛО:costumed2Што е бре ова Фан-клуб Тетекс или место за :angry1::lud:

И нека почне више да се праа видео записи или да се слика,зш кј бевмо у втора лига имаше клипоој и по 10 минуте,а сеа една слика ако се прае само:toe:

Брат кј виде ти да се кара некој? Не глеаш дека праемо нормален муабет:helou:

Ахам!Значи ова не е карање а?Епа извини да не ве замарам јас продолжитеси со вашиот :3::se_ molam

АЈДЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ УТРЕ ЈАКОТО ВЕРУЕМ ЌЕ ЈА НАКРЦКАМО ТРИБИНАТА ВАЉДА ЌЕ СЕ ОПРАЕ ВРЕМЕТО АЈДЕ КАЖУЈТЕ ПРОГНОЗА :vozbud:

По све изгледа утре ќе го пропуштим натпреваров со Ренова:nerv: поради неодложни обврске.

Очекуем супер атмосфера и нормално да биде зачинета со победа на Тетекс :vozbud:

По све изгледа утре ќе го пропуштим натпреваров со Ренова:nerv: поради неодложни обврске.

Очекуем супер атмосфера и нормално да биде зачинета со победа на Тетекс :vozbud:
ЗА АТМОСФЕРАТА УЖИВАЈ ЧЕ БИДЕ НА ВИСОКО НИВО А ЗА ПОБЕДА ТЕШКО АМА ВЕРУЕМ ДЕКА ЌЕ ЈА ДОБИЕМО

Ка ќе видимо сеа само со Ренова е јако ка играмо, мислим полни трибини, тензии, добро е што наредна сезона влага и Шкендија во прва лига така да ќе има појќе вакви натпревари.:vozbud:

МНОГУ МИ СЕ СВИЃАА ВАКВИ УТАКМИЦЕ УТРЕ СМО ЦЕЛА ЕКИПА НА СТАДИОН :vozbud:

УПРАВАТА ИМА КУПЕНО КАРТЕ 100% НЕ ПУШТАА

МНОГУ МИ СЕ СВИЃАА ВАКВИ УТАКМИЦЕ УТРЕ СМО ЦЕЛА ЕКИПА НА СТАДИОН :vozbud:

УПРАВАТА ИМА КУПЕНО КАРТЕ 100% НЕ ПУШТАА

Ќе се даваа карте пред утакмица или пуштена е трибината цела? Ќе касним малу па затоа...

Ќе се даваа карте пред утакмица или пуштена е трибината цела? Ќе касним малу па затоа...
ЌЕ БИДА ПУШТЕНИ ВРАТЕТЕ

Molete da ne vrne utre zs ako vrne ke ima GOLEMA TEPACKA
НЕЗНАМ КОЈ ТРЕБА ДА СЕ МОЛИ ПА И ДА ВРНЕ НИЕ СМО НА ЈУГОТ
И ДА ВРНЕ И ДА ВЕЕ ЗА ВОЈВОДИ НИШТО НЕ Е !!!:smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom