Фан Клуб: Тетекс - Тетово

• Креатор на темата Креатор на темата sasence19
  • Време на започнување Време на започнување
Кој сака да иде за струмица нека иде до амнезија и нека се запише:helou:

ке има сигурно идење? кажи и детали што како кога ако се иде.
Епа излеа сигурно ќе се иде чим се праа списоци,мене ме запишаја другари па незнам што точно како...идите запишитесе па ќе ви кажа.

идење ќе има сигурно свите што сакаа да ида нека се запиша у амнезија

Него, читам прееска за Африканецов, имал 28 године, малу ми е сумлива работава, дан има појќе заш тиа ги крија годинете:pos2:

само едно ке кажам навивачка група Чкембари направи најпоке гостувања дсега сезонава и некој не излезен од то селото да ми кажва ддека е излишено да се споредвате вие со нас во право е не сте ни блиску џабе толку курчење и да не арчете тастатура на мене оти ни јас не планирам на вас чиао

:pos::pos::pos::pos::pos::pos::
Дури 0 гостувања направија сезонава :pos: Ај со среќа во недела :wink: Него што играч е овој бе?? Настапувал во екипи од Фарските Острови:pos:

:pos::pos::pos::pos::pos::pos::
Дури 0 гостувања направија сезонава :pos: Ај со среќа во недела :wink: Него што играч е овој бе?? Настапувал во екипи од Фарските Острови:pos:
pa ima igrano i u gent i na kipar i grcka, ima i 1 nastap za reprezentacija, pa ke go vidimo nareden vikend protiv sileks kako ke se pokaze.

pa ima igrano i u gent i na kipar i grcka, ima i 1 nastap za reprezentacija, pa ke go vidimo nareden vikend protiv sileks kako ke se pokaze.

Како што гледам играл за Докса?? Таму поминаа доста од нашиве фудбалери. Да не го препораал некој :)

Како што гледам играл за Докса?? Таму поминаа доста од нашиве фудбалери. Да не го препораал некој :)
igral za doksa od kapadokia, od kipar, ne u grckata doksa od drama. nemam pojma koj go preporacal, ama demek trebalo u 2 liga na anglija da ide, ama tamu zavrsil preodniot rok i dosol u teteks do leto, pa na leto u anglija ke ide, taka pisuvase u mak sport, sto ne veruvam deka e vistina.

Го видов вчера вечер у амнезија, висок мама му е*ем :):) Ќе видимо како ќе се покаже.

само едно ке кажам навивачка група Чкембари направи најпоке гостувања дсега сезонава и некој не излезен од то селото да ми кажва ддека е излишено да се споредвате вие со нас во право е не сте ни блиску џабе толку курчење и да не арчете тастатура на мене оти ни јас не планирам на вас чиао
Aj daj edna slika od godinasnive vasi gostuenja, nemora pojce samo edna slika

Aj daj edna slika od godinasnive vasi gostuenja, nemora pojce samo edna slika
Ако 2012 е крај на светот сите у битола тиа се 20 години наназад па ќе живееме уште 20 години:pos2::pos2::pos2:
Колку гостувања направивте бе?Тумбе кафе ви е домашен а не гостински терен!:vozbud:
Ве чекаме во недела!
Иначе со среќа следната утакмица па и ајде да го видиме тој што играч ви е да се надеваме не е некој балетан:helou:

Дај не му обраќајте внимание на пЕнистерецов, остајте го нека живи у филм :toe:

Слушам за утре имало многу пријавени за у Турново а? Ајде ајде, барем да не израдуаа играчиве :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom