Фан Клуб: Тетекс - Тетово

• Креатор на темата Креатор на темата sasence19
  • Време на започнување Време на започнување
а овја на “Џ“ што се презиваше од силекс?
Да тој е од Силекс :smir:

Можи дечки да подобјасните од кај ви е информацијата дека Драганчо потпишал за Тетекс? :)
Мене така ми кажаа, па ако ме лажеле они ве лажам и ја вас :toe:

топ ќе биде чим каспер се врача а ова официјално е за димитровски,лена и џангаровски ?

топ ќе биде чим каспер се врача а ова официјално е за димитровски,лена и џангаровски ?
oficijalno nema nisto, zos se ceka da dojde braco. za dimitrovski navodno sve e dogovoreno i se ceka papata normalno da kaze amin:smir: na fan klub pelister kazaa deka go prasale dimitrovski licno dali ke idel u teteks, toj rekol deka imalo muabet ama ostanuel u pelister, pa sega ke vidimo.

Војводи, нека ни е среќна нова 2010 година и нека ни донесе многу успех и среќа и ако здравје боже да играмо и у Европа :helou:

ајде и од мене среќна нова на сите војводи и навивачи на тетекс било каде да се низ светот, па здравје 2010 да биде историска со нас како дебитанти на европската сцена.

инаку да ви кажем нешто, може малкумина од вас го знаат. у 1980 година тетекс требал да игра у тогашниот средноевропски куп, ама поради тоа што бил насочен кон битката за опстанок у 1вата ју лига и нашето место го завзела ријека. затоа годинава ќе дебитирамо.

Еве некој наши голови од есенскава полусезона :):)
Ајде нека ние среќна новава 2010 година и да се надевамо дека ќе се пласирамо у Европа и таму да стигнемо далеку :vozbud:

Среќни празници и од мене, па да се надеамо на уште поуспешна година од оваја. :smir:

Штофари..Среќна Нова и Среќни Празници да го освоимо купот и со добро издание да се покажемо у Европа(ако даде господ :))

По се изгледа после празниците Драганчо ќе потпише за Тетекс!

Штофари..Среќна Нова и Среќни Празници да го освоимо купот и со добро издание да се покажемо у Европа(ако даде господ :))

По се изгледа после празниците Драганчо ќе потпише за Тетекс!

Што позиција игра ??

Каков штопер бе што збориш...
Напаѓач е Димитровски, и најдобар стрелец е мислим у Пелистер. И капитен им е...

Напаѓач е Димитровски, и најдобар стрелец е мислим у Пелистер. И капитен им е...
mozno e da dojde i nekoj majk cvetkovski od pelister. mislim deka igra odbrana i standarden bil sezonava, a dali e dobar nemam pojma.

Да, напаѓач е, сеа видов на macedonianfootbal. И тоа убедливо со 9 гола пред свите. Дефинитивно на Тетекс му треба ваков играч.

А овој Michael Cvetkovski 21.11.87 22 г.
Position: Defender
Played 11
Starting Lineup: 9

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom