Да тој е од Силекс :smir:а овја на “Џ“ што се презиваше од силекс?
Мене така ми кажаа, па ако ме лажеле они ве лажам и ја васМожи дечки да подобјасните од кај ви е информацијата дека Драганчо потпишал за Тетекс?![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да тој е од Силекс :smir:а овја на “Џ“ што се презиваше од силекс?
Мене така ми кажаа, па ако ме лажеле они ве лажам и ја васМожи дечки да подобјасните од кај ви е информацијата дека Драганчо потпишал за Тетекс?![]()
oficijalno nema nisto, zos se ceka da dojde braco. za dimitrovski navodno sve e dogovoreno i se ceka papata normalno da kaze amin:smir: na fan klub pelister kazaa deka go prasale dimitrovski licno dali ke idel u teteks, toj rekol deka imalo muabet ama ostanuel u pelister, pa sega ke vidimo.топ ќе биде чим каспер се врача а ова официјално е за димитровски,лена и џангаровски ?
Штофари..Среќна Нова и Среќни Празници да го освоимо купот и со добро издание да се покажемо у Европа(ако даде господ)
По се изгледа после празниците Драганчо ќе потпише за Тетекс!
стопер мислимШто позиција игра ??
mozno e da dojde i nekoj majk cvetkovski od pelister. mislim deka igra odbrana i standarden bil sezonava, a dali e dobar nemam pojma.Каков штопер бе што збориш...
Напаѓач е Димитровски, и најдобар стрелец е мислим у Пелистер. И капитен им е...
Каков штопер бе што збориш...
Напаѓач е Димитровски, и најдобар стрелец е мислим у Пелистер. И капитен им е...