Фан Клуб: Тетекс - Тетово

• Креатор на темата Креатор на темата sasence19
  • Време на започнување Време на започнување
08.08.2001 почеток: 17:45 Македонија 4 1 Селекција на Новинари Пријателски натпревар “Градски стадион“ - Штип; гледачи: 3000
za selekcijata na novinari postolov vlegol kako rezerva.

23/05/2002 Македонија “странци“ 4 2 Македонија “доамшни“ Пријателски натпревар “Градски стадион“ - Кичево; гледачи: 2500
za selekcijata na domasni postolov igral kako starter.

ova e zapisano kaj mene u kompjuter, moze ima izigrano uste nekoj vakov natprevar ama kaj mene ne e zapisan.

:pos2::pos2::pos2:
Не сум знаел дека Постолов имал и друга професија!

Ама добро денес сите можат да бидат Новинари.

:pos2::pos2::pos2:
Не сум знаел дека Постолов имал и друга професија!

Ама добро денес сите можат да бидат Новинари.
pa dobro toa ne e selekcija za koja igraat novinari, tuku selekcija sto ja izbiraat novinarite. selektor togas bil atanas kostovski i ete zagubile negovite igraci 4-1 ili kako bese rez ne mi teknuva, go pisuva u pogorniot post.

pa dobro toa ne e selekcija za koja igraat novinari, tuku selekcija sto ja izbiraat novinarite. selektor togas bil atanas kostovski i ete zagubile negovite igraci 4-1 ili kako bese rez ne mi teknuva, go pisuva u pogorniot post.

Знам знам....

Него шо ви бидна со трансферот на Никола Тонев, мислам дека некој спомна дека ке игра за вас?

Знам знам....

Него шо ви бидна со трансферот на Никола Тонев, мислам дека некој спомна дека ке игра за вас?
kaj skendija fan klub bese toa.

ne znam kolku god imas, ama si ja gledal utakmicata so novinarite u stip sto se igrala? go pisuva i datumot na toa sto ti kopirav pogore.

kaj skendija fan klub bese toa.

ne znam kolku god imas, ama si ja gledal utakmicata so novinarite u stip sto se igrala? go pisuva i datumot na toa sto ti kopirav pogore.

Секавам се убаво на утакмицата, ама не се секавам на Постолов дека е играл, а убаво се секавам на Ѓоре Јовановски мислам дека му беше прва со репрезентацијата.

Ка што разбрав Бојан Ѓорѓевиќ од Крка што требаше да дојде летово најверојатно ќе биде нашето прво појачање :toe:

11tar9f.jpg

inace slikava ne e moja od akselj4vojvodi e ama napinjase da ja staem pa aj

епа ај здраво на свите :vozbud::vozbud: нека седи сликава бе и они знаа да провоцираа иначе нешто ново у тимов има ќе доаѓа некој ќе си иде има некој информацие ?

епа ај здраво на свите :vozbud::vozbud: нека седи сликава бе и они знаа да провоцираа иначе нешто ново у тимов има ќе доаѓа некој ќе си иде има некој информацие ?
па незнам брат ка што кажа овја погоре бојан ѓорѓевиќ од крка на лето ја мислим од крка баравмо еден ѓорѓе ѓорѓевиќ :):pos2:

Колку што знам изгледа Драган Родиќ играч на Работнички треба да дојде ама ќе видиме на крај што ке биде:toe:имал понуда и од некој тим од Србија.

Колку што знам изгледа Драган Родиќ играч на Работнички треба да дојде ама ќе видиме на крај што ке биде:toe:имал понуда и од некој тим од Србија.
дај малку појќе инфо за него која позиција игра ова она :toe:

ќе дојде кј нас 70 % заш свака година брацо дава играчи од работнички ка на пример лани муарем и богатинов:):back:

дај малку појќе инфо за него која позиција игра ова она :toe:

Драган Родиќ игра на позицијата стопер и немаше никаква минутажа во Работнички играше само 20 минути против Одензе и на куп дуелот со Фортуна.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom