Фан Клуб: Тетекс - Тетово

• Креатор на темата Креатор на темата sasence19
  • Време на започнување Време на започнување
Браво! Службено или не, победа си е победа... :) Штета само што не е изигран натпреварот, сепак многу е подобро на терен да се оствари победата, но најмалку сте вие виновни :wink: Сега имате шанса и во Европа да играте :)

Нека ни е со среќа, па ајде нека падне сега Скопје за у 1/2 финале, па у финале и наредна година да биде лудница :)

Ме интересира само за полуфиналево, ќе има ждрепка или ка што слушнав со Ф.К. Скопје ќе играмо ?

полуфинале :
Тетекс - Скопје
Работнички - Пелистер
гарант:)

таке тебе ти одговара :)
таке ќе напраа да биде да му падне на ТЕТЕКС скопје како послаб тим а на работнички пелистер за финале да биде работнички - ТЕТЕКС

и штомислиш дека работнички ќе им ја пушти на тетекс?

уживај друже:)

ај заш и да не им ја пушти ? ова ти е за лига европа ако му е на работнички до лига европа свекако ќе заврши или 2 или 3 а можда и прв па ќе иде лига шампиони

a teteks da vleze vo finale ne e ona pravilo, teteks igra u finale na kup a rabotnicki e 2 u liga sigurno ide u liga evropa taka da i teteks ce ide u evropa !!!!! ja mislim deka ce bide take ako gresim isprajteme!!!!!!!

Tetovo Teteks ALE ALE ALE ALE

Ќе има за кој да се навива во финалето :) Тооо браќа:drk::drk:

a teteks da vleze vo finale ne e ona pravilo, teteks igra u finale na kup a rabotnicki e 2 u liga sigurno ide u liga evropa taka da i teteks ce ide u evropa !!!!! ja mislim deka ce bide take ako gresim isprajteme!!!!!!!

Tetovo Teteks ALE ALE ALE ALE
истото му го зборим дека евентуално и 3 да заврши ќе иде лига европа :)

Ќе има за кој да се навива во финалето :) Тооо браќа:drk::drk:
и да знаеш дека ќе има:)

уживај друже:)

ај заш и да не им ја пушти ? ова ти е за лига европа ако му е на работнички до лига европа свекако ќе заврши или 2 или 3 а можда и прв па ќе иде лига шампиони

друже тетекс треба да игра уште 2 утакмице со работнички доколку тетекс и двете ги изгуби ќе биде пред милано у лига... а доколку се сретнат у финале сигурно работнички им ја пушта зошо они свекако 2 или 1 ќе заврша така нега гледа тетекс да стигне до финале!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom