Фан Клуб: Тетекс - Тетово

• Креатор на темата Креатор на темата sasence19
  • Време на започнување Време на започнување
kako zavrsi teteks-renova?
0 1 tepaja renova u posledna minuta i toa blagodarenie na sudijata :kesa:

аууу јако беше на стадион мајке ми :vozbud::vozbud: добра баклијада и добро навиање хаха позз до тиа 12 кловноој што навиаја за ренова посебно до тој што му закачив камен у глава кој излагаја :pos2::pos2: ама јбг изгубивмо :tapp:
Smeske zivi bea tia...prvite 20 minuta urlaja,posle se povlekoa pa ka pocnaja da provociraa VOJVODI pak se javija da vrakaa,a najzakon bese ka izlagavmo od tribina (mislim na glavnata deka ja sedev tamo) dzandarite ka ga otvorija kapijata pojce od pola pocnaja da se begaa:pos2::pos2::pos2::pos2:...

Добро се држевмо когај доби Столе црвен(незаслужен) ама се осеќаше дека виси мрежата на Марче..и што ги имавмо 1-2 шансе посериозни неможевмо да ги искористимо :(
Атмосфера прекрасна..не бевме многу али сепак грмеше :vozbud::vozbud::vozbud:
И сеа у среда се игра со Ѓорче?

Не мислев на реваншот,туку на првенствената утакмица мислим дека првенството одма продолжува..и дека се игра у среда..
Да така е во среда се игра поради репрезентативни настапи,значи сега во среда со Македонија играте па во недела со Вардар па има 2 недели пауза

Да така е во среда се игра поради репрезентативни настапи,значи сега во среда со Македонија играте па во недела со Вардар па има 2 недели пауза

Супер..ќе има идење..:)
Само со Вардар нема да биде атмосферата како што беше у Скопје..:)

Скоро 1 година Чапла се врати у првата постава и добро изигра..
Колку утакмице е казнет Рвовиќ?

Брага и Кметовски ги раскинале договорите со Тетекс и преминале во Цементарница

Брага и Кметовски ги раскинале договорите со Тетекс и преминале во Цементарница

Не ги раскинале договорите туку се позајмени до крај на полусезона за да играат повеќе.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom