Фан Клуб: Тетекс - Тетово

• Креатор на темата Креатор на темата sasence19
  • Време на започнување Време на започнување
И како беше??? Никој не даде извесштај. Изгубивте??? Навивањето како?? Инциденти:vozbud:

Игравмо со црвен уште од прво полувреме кој беше престрого досуден:toe:судијана се гледаше дека беше наклонет кон нив,у второ полувреме Стојановски скоро го пројде последниот играч од ренова и овја го фаулираше,а судијата ништо не судеше:tapp:.Имавмо некој шансе преку контра но не дадовмо гол.Инаку морам да го пофалим голманот Јовановски кој спаси неколку сигурни гола,немавмо среќа и примивмо на крај гол:toe:
Навивањето беше одлично:vozbud:нека ние со среќа годишнината:vozbud:
за одбележување е што имаше премногу полицајци и желке очигледно сеа им дошло паметот:salut:

Пак гол у 90 мин. примивмо, цела утакмица издржавмо со играч помалку, имавмо и неколку шансе убаај и на крај мораше гол да примимо. Иначе тоа копилето голманот се искурчи многу, има среќа што не го изеде. Утакмицата мислим беше прекината, голманот беше 3 пута нападнат.

Иначе навиањето беше супер, им покажавмо кој смо и што смо.

koreografija baklinja navivanje sve bese extra i nkoj incident

aj cestito neka ni e 21 godishninata na postoenje, se nadevam ke trae i trae..
porazot e minliva rabota, srecata ne ne posluzi.
idemo ponatamu

хех со голманот инцидентот ваке почна:
недосуден фаул над аце и мие почнавмо да гаѓамо со “каменчиња“ и успут една канта летна, кантата што падна голманот од ренова ја зеде и ја фрли накај нас после мие 1 пут го гаѓавмо отиде ка се врати пак го гаѓавмо и више 3 пут ка се врати го гаѓавмо и на крај утакмицата беше прекината а судијата не ни свиреше:)

аууу јако беше на стадион мајке ми :vozbud::vozbud: добра баклијада и добро навиање хаха позз до тиа 12 кловноој што навиаја за ренова посебно до тој што му закачив камен у глава кој излагаја :pos2::pos2: ама јбг изгубивмо :tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom