Фан Клуб: Тетекс - Тетово

• Креатор на темата Креатор на темата sasence19
  • Време на започнување Време на започнување
Ja не идем, сум се изнервирал у недељата максимум.

Врв на све карта платив 100 динара :pos:

Ja не идем, сум се изнервирал у недељата максимум.

Врв на све карта платив 100 динара
:pos:

:pos: Конечно некој да ме изнасмее денеска! Знаеш дека на стадион плаќа само кој сака:) Ако нејќеш, немора да платиш:pos:
Иначе утре на утакмицава, attending:)

Нормално дека ќе се иде, ако беше наместена со Работнички незначи дека ќе бида и натаму местени утакмицете. За со Работнички можеше да се претпостави, тоа се знаеше уште одамна дека ќе биде двојка без проблеми.

ајде утре да се соберемо што појќе толку подобро али не очекуем мн људи а да се збори реално навивањево у последно време е мн слабо:toe:

Со оглед на тоа дека им замина голманот, еден играч доби црвен на прошлата утакмица, а и уште еден играч им замина ми се чини...може да се очекуе бод, па зошто не и три? Пелистер не е ништо посебно, единствена шанса у наредниве 5-6 кола ни са Пелистер, ако останемо без бодоој таму, за 5-6 кола ќе бидемо пред Милано...
не ни е заминат голманот грешка беа весниците а и со Силекс бранеше, Пелистер не е ништо посебно ама и вие сте тапа па се на се не очеква непредвидлива утакмица која можи да биди и 1 и Х и 2 :toe:

не ни е заминат голманот грешка беа весниците а и со Силекс бранеше, Пелистер не е ништо посебно ама и вие сте тапа па се на се не очеква непредвидлива утакмица која можи да биди и 1 и Х и 2 :toe:

Ќе биде тврда утакмица, туе негде сме со квалитетот. Вие имате предност зошто играте дома, ама ќе видиме...никоаш не се знае :smir:

ајде утре да се соберемо што појќе толку подобро али не очекуем мн људи а да се збори реално навивањево у последно време е мн слабо:toe:

Навиањето е супер туку се намалуе бројката:toe:

Па се намаљуе нормално, никаква организација нема, никаква заинтересираност...(не од навиачиве, од организаторите)

Па се намаљуе нормално, никаква организација нема, никаква заинтересираност...(не од навиачиве, од организаторите)

Обавезно мора некој промене а со променете треба да се почне од врвот:baeh:

За навиењето у право сте дека организацијата е лоша.
Од свекоаш сум го зборел тоа.

Ме нервира што има неколку душе што навистина се труда да биде све у ред. Но некој ,,фраери,, го расипуаа све тоа... се праа на свите. Свите се праа воџе... и никој од нив не навија, а викаа да се навија, е ајде :)

p.s ...ја лично на последниов натпревар второ полувреме не навијав заминав на страна и седнав на столче. Од едноставна причина што се гледаше дека е наместен натпреварот, а не од тоа дека малце беше бројката.
Со металург многу помалце бевмо но кде кде беше подобро од последниов натпревар.
Па утре здравје ќе навијам од почеток до крај, а и да навиаа само 10 душе пак ќе продужим. Само ако гледам дека е апла наместен натпревар па да немам мерак да навијам.... но не гледам причина да се намести овој натпревар :)

Па и некаош се прашуем заш порано бил нон стоп пут стадион кој играл Тетекс, а сега не.
Па тогаш имало појче фудбал и помалце бизнис во се ова.

Едит:
А и уште една причина е...
...што само еден беше качен и кажуеше што да се навија, не моеше сам.
Друг пут кој имало појче подруго било.
Таке бар мислим :)
Но како што сум запознат од хајдук навијачиве имаа само еден единствен воџа кој има кажуе што да праа...
...па заш да не меомо мие :)

поз.

па да се надевамо дека утре ќе има појќе навивачи и ќе има јако навивање

Тешко дека ќе има публика бе, немаше со Работнички...ќе има за Беласица у куп. А ка што читам у нивниов фан клуб, може Беласица нема ни да дојде утре...:/

Тешко дека ќе има публика бе, немаше со Работнички...ќе има за Беласица у куп. А ка што читам у нивниов фан клуб, може Беласица нема ни да дојде утре...:/
Kaj si procital ti deka nema da dojdat!!!??? procitaj si ubavo,nemoj preku reda,ako nemozes togas vrati se vo prvo odelenie !!!!

Kaj si procital ti deka nema da dojdat!!!??? procitaj si ubavo,nemoj preku reda,ako nemozes togas vrati se vo prvo odelenie !!!!

Полека полека, не се пали ка...

Metono1[mkd];2963142 напиша:
За утре как шо разберах, не им е кажано кога се тргнува. Ако веќе им се кажале, тава е друго. Кажале дека ќе се јават на них, па ништо чудно и ние да си останаме дома.

На што мислеше дечково?

btw, не бидите пи*ке и свите на стадион денеска!!

9ax0s3.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom