Фан Клуб: Тетекс - Тетово

• Креатор на темата Креатор на темата sasence19
  • Време на започнување Време на започнување
abe kakov kiks, znaete sto zborite? mie uvek idemo na pobeda, a kiksot ke bide protiv rabotnicki posto ke bide namestena da pobedi rabotnicki, i od ponedelnik ke bide capar, kakva belasica kakvi bakraci, u strumica idemo na pobeda, a so rabotnicki braco ke si ja namesti.

Абе брацо може да си ја намести и 1 ако ја има у кладилница заш нормално дека тетекс ќе има поголем коефициент и плус тетекс и работнички имаа уште 2 утакмице па може тетекс да му пушти ако му треба за титула,ама ако имаш сеа ти некој информацие како ќе заврши тогаш да ти веруамо:toe:

Абе брацо може да си ја намести и 1 ако ја има у кладилница заш нормално дека тетекс ќе има поголем коефициент и плус тетекс и работнички имаа уште 2 утакмице па може тетекс да му пушти ако му треба за титула,ама ако имаш сеа ти некој информацие како ќе заврши тогаш да ти веруамо:toe:
da imav informacije i ja ke ja igrav u kladilnica. ja pretpostavuem deka ke bide take, pa sega moze i 1 da izleze, ama ako ja mesti braco 1, togas kifla nema nikoas da go izbrkaa, t.e. ke nema pricina da go izbrka, deka ja pobedil najjakata ekipa u 1liga, zatoa poverojatno mi e deka ke bide za 2 mestena.

http://www.fcteteks.com/2009/09/blog-post_16.html#comments

najava za so belasica.

da imav informacije i ja ke ja igrav u kladilnica. ja pretpostavuem deka ke bide take, pa sega moze i 1 da izleze, ama ako ja mesti braco 1, togas kifla nema nikoas da go izbrkaa, t.e. ke nema pricina da go izbrka, deka ja pobedil najjakata ekipa u 1liga, zatoa poverojatno mi e deka ke bide za 2 mestena.

http://www.fcteteks.com/2009/09/blog-post_16.html#comments

najava za so belasica.

Прекрасна најава,но Беласица во тимот нема мавров туку Марков.:smir:

Колку за инфо реваншот ке биде најверојатно на 30ти во среда на Градскиот стадион во Тетово бидејки Ренова продолжува во 1/4 директно,бидејки Локомотива се откажала.

Не бе арно вика, со Беласица на гости 1-0 за нив на пример и да го избркаа. Па после ќе ги тепамоп дома Беласица и идемо даље :)

абе брату, немора да се брза, кј и да е ќе го избркаа:smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom