Фан Клуб: Тетекс - Тетово

• Креатор на темата Креатор на темата sasence19
  • Време на започнување Време на започнување
А за тој новиот тренер се знае кој е или името му се држи у најстрога тајна..?!

А за тој новиот тренер се знае кој е или името му се држи у најстрога тајна..?!

Oд групата за Тетекс на фејсбук ова прочитав:

Според последните информации од Тетовската чаршија Кифла ги брои деновите како тренер на Тетекс и на првиот негов нареден кикс за тренер ке биде поставен еден од двајцата поранешни селектори Никола Илиевски-Џиџи или Драган Канатларовски-Цапар.Па во наредните неколку недели ја очекуваме разврската.

Па сега...

Според последните информации од Тетовската чаршија Кифла ги брои деновите како тренер на Тетекс и на првиот негов нареден кикс за тренер ке биде поставен еден од двајцата поранешни селектори Никола Илиевски-Џиџи или Драган Канатларовски-Цапар.Па во наредните неколку недели ја очекуваме разврската.

Па сега...
Некако нереално ми звчучи ова.

Но пак ништо не е невозможно...
...кој тренер да би дошол според мене би бил подобар од Кифла, а пак некој од овја двајца да би дошле тоа би било супер :)

Па сега...

Да да и ја сеа го прочитав,али ја мислим подобро би било да дојде Цапар зашто некако поискусен ми изгледа!:toe:

ja slusnav deka capar ke doagal, se zborese i za dzidzi, ama poslednive 10tina dena se zbori za capar.

Значи сегашниов тренер Кифла, ако има кикс излага 100 % или без разлика ќе излезе наредниве денови/недели ?

Не бе арно вика, со Беласица на гости 1-0 за нив на пример и да го избркаа. Па после ќе ги тепамоп дома Беласица и идемо даље :)

Дај бе не заебавај. Никад не би рекол да киксне Тетекс само да го смена тренерот, без разлика кој е, дали Кифла, Момо или некој друг.

Не ми се веруе дека тој кикс би бил пресуден за у купот. Дома ќе ги тепамо сигурно, само + ќе ни биде што ќе го смена Кифла. Цапар би бил најдобро решение.

abe kakov kiks, znaete sto zborite? mie uvek idemo na pobeda, a kiksot ke bide protiv rabotnicki posto ke bide namestena da pobedi rabotnicki, i od ponedelnik ke bide capar, kakva belasica kakvi bakraci, u strumica idemo na pobeda, a so rabotnicki braco ke si ja namesti.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom