Фан Клуб: Тетекс - Тетово

• Креатор на темата Креатор на темата sasence19
  • Време на започнување Време на започнување
http://www.fcteteks.com/2009/09/blog-post_15.html

еве да видите кој све е иднината на тетекс. под итно треба да се превземат мерки. инаку реџепи е играч на натпреварот со металург.

Koja иднина бе? Мислиш ке заигра некој од децава у прв тим. 1-2 максимум. Ќе донеса некои како Постолов а децата ќе ги бркаат :toe:

Koja иднина бе? Мислиш ке заигра некој од децава у прв тим. 1-2 максимум. Ќе донеса некои како Постолов а децата ќе ги бркаат :toe:

не знаеш какви времиња доаѓаа, а порано тетекс важел за една од најголемите фудбалски производители у македонија, еден куп репрезентативци има од тетекс излезени, а сега не можа место да фата у прв тим.

Momentalno treniram u Teteks i znam kakva e situacijata.Deca ce napuna 15 - 16 godine i odma ida u Skopje dali u Vardar ili u Gjorce.Mesto niv ke dojda nekoj deca so neznaa so e topka ili deca bliski do trenerite i odma facaa meto u prva ekipa na pioneri,kadeti i sl,a tia so se truda i zalagaa seda na klupa.Ete toa e toa.

не знаеш какви времиња доаѓаа, а порано тетекс важел за една од најголемите фудбалски производители у македонија, еден куп репрезентативци има од тетекс излезени, а сега не можа место да фата у прв тим.
Takva e situacijata so Dimce,Joni,Iko i da ne nabrojuem gi "pratija" u Skopje
ne im trebale,e istite tia pokazaja kolku ne trebale pred dve nedelje ka ne pobedija ama :toe:.

Незнам зошто, ама осеќам дека ќе ја усеремо со Милано. Ако не ги тепамо и нив...директно у втора лига нека не прата!

Незнам зошто, ама осеќам дека ќе ја усеремо со Милано. Ако не ги тепамо и нив...директно у втора лига нека не прата!

Брат нема некако со коли да се иде за у Куманово во сабота или ?

[zEUs];2923056 напиша:
Нели има забрана 6 месеци за гостински навивачи? :toe:
па на врата нема лична карта да ти тража. си идеш со кола, си плаќаш карта како и секој гледач.

па на врата нема лична карта да ти тража. си идеш со кола, си плаќаш карта како и секој гледач.
Ама на главната трибина.
На гостинската не може да се влезе, таке?

[zEUs];2923596 напиша:
Ама на главната трибина.
На гостинската не може да се влезе, таке?
abe ti ides teteks da da go gledas sto e bitno na koja tribina? ti si ides so kola, si placas karta i nikomu nisto, nema da ti traza licna karta na vrata da vida dali si makedonec ili albanec ili dali si od kumanovo ili tetovo. ocigledno ne svacate sto znaci zabranata. ne smee navivackata grupa da zeme avtobusi i da ide na gostuvanje, znaci grupno, organizirano, so transparenti ne smee, a sam kako poedinec mozaes da odis kade sakas, pa neli sme slobodna zemja, nikoj ne ti brani da ides na stadion.

abe ti ides teteks da da go gledas sto e bitno na koja tribina? ti si ides so kola, si placas karta i nikomu nisto, nema da ti traza licna karta na vrata da vida dali si makedonec ili albanec ili dali si od kumanovo ili tetovo. ocigledno ne svacate sto znaci zabranata. ne smee navivackata grupa da zeme avtobusi i da ide na gostuvanje, znaci grupno, organizirano, so transparenti ne smee, a sam kako poedinec mozaes da odis kade sakas, pa neli sme slobodna zemja, nikoj ne ti brani da ides na stadion.

Ти ќе идеш? :icon_lol:
Слушнав нешто дека ќе ида некои.
Но не ми е мерак без навиање мене ...
...треба да бидемо класикал навиачи тогаш :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom