Фан Клуб: Тетекс - Тетово

• Креатор на темата Креатор на темата sasence19
  • Време на започнување Време на започнување
Николовски добро кажа, погледнете колкава е заинтересираноста на тетовчани кога е сезоа за одмори, можете да замислете што ќе биде понатаму. Треба да го оправдамо тоа :):):)

Ја убоо реков дека за наредниве утакмице ќе не броја со дигитрон:pishtoldz

Eh ako imallo na stadion preku 3iladi togash SHKENDIJA sekoj natprevar se puni najmalku 3.500

abe ic da ne vi cue kurot vas za teteks i kolku imalo publika na teteks. glejte si tamu novaci, miravci i sl. i ne zamarajte ovde, imate vasa tema i pisujte si tamu, a ja ako sakam ke recem deka imalo i 168.987,8967876765234 i toa ne e vasa rabota.

abe ic da ne vi cue kurot vas za teteks i kolku imalo publika na teteks. glejte si tamu novaci, miravci i sl. i ne zamarajte ovde, imate vasa tema i pisujte si tamu, a ja ako sakam ke recem deka imalo i 168.987,8967876765234 i toa ne e vasa rabota.
Се изнервира а:) не имаше 74564098234823*421980124890124

Се изнервира а:) не имаше 74564098234823*421980124890124
ne se nerviram, ama ete si imaat nivna tema i neka si pravat muabet kolku sakaat, a oni zapnale kaj nas msn si teraat, pa posle bobi4e navijal za skendija sto im pisa za parete sto gi duza, a oni se utepaja muabeti za teteks, pa broele publika, pa platile po 100den da go gledaat teteks i sega oni ne navijale za teteks.

ne se nerviram, ama ete si imaat nivna tema i neka si pravat muabet kolku sakaat, a oni zapnale kaj nas msn si teraat, pa posle bobi4e navijal za skendija sto im pisa za parete sto gi duza, a oni se utepaja muabeti za teteks, pa broele publika, pa platile po 100den da go gledaat teteks i sega oni ne navijale za teteks.

ne se nerviraj ljugeto ponekogas treba bezdrugo da lazat ama vo ovoj slucaj videvmo svite :) taka da ne ......

Attachments

• IMG_3617_1.jpg
    IMG_3617_1.jpg
    81,8 KB · Прегледи: 16
  • IMG_3618_1.jpg
    IMG_3618_1.jpg
    85,9 KB · Прегледи: 15
  • IMG_3638_1.jpg
    IMG_3638_1.jpg
    91,5 KB · Прегледи: 15
  • IMG_3620_1.jpg
    IMG_3620_1.jpg
    74,1 KB · Прегледи: 14
  • IMG_3640_1.jpg
    IMG_3640_1.jpg
    73,3 KB · Прегледи: 13
Абе каква 1.000 што зборите? 300 преку сила бевмо, + имаше што седеа од страна под сенка, а и Запад беше добро исполнет. Според мене околу 1.500 имаше публика све на све, за наредните се надевам дека ќе идеме до 4.000.

Bile 1000 ili 2000 ne e vazno,sigurno bea poveke nego koga ke gi soberes site gledacite od preostanatite natprevari!!Samo napred ocekuvam da bidete golemo iznenaduvanje ovaa sezona....

Не, за ... ги напраевмо! Дојди ако имаш муда да земеш уште еднаш (ако си бил на стадион тогај).

Иначе од играта сум презадоволен, ипак игравме со актуелниот шампион. Свите изиграја на ниво, жал ми е за Левков што се повреди...Аце Стојаноски повреден, Левков повреден...ќе мора да се мучимо со Постолов у напад.
За публиката, одлично навивање...можете да замислите што ќе биде кога ќе се вратат од одмори, чим сега имаше околу 2.000 публика...за наредните утакмице со Победа, Вардар, Пелистер и др. очекуем да иде бројката до 4.000.
На домашен терен не смо поразени може 2-3 године, па се надевам дека и у прва лига ќе продолжиме со исто темпо, тоа е најважно...на свој терен барем да играш добро, на гости е само плус.

Ви кажав јас за Постолов!!!
Бред Пит не му е рамен!:toe:

А според мене мислам дека Кметовски подитно треба да го мените и да го ставите Љупче Колев!:smir:
Инаку добра игра, се на се!

Ви кажав јас за Постолов!!!
Бред Пит не му е рамен!:toe:

А според мене мислам дека Кметовски подитно треба да го мените и да го ставите Љупче Колев!:smir:
Инаку добра игра, се на се!

Абе Постолов не е којзнае каков играч, ама го ценим за залагањето на терен. Прво на пријателската со Цементара кога го гледав, се трудеше многу. А и сега со Македонија претрча многу, цела утакмица играше пресинг и бркаше играч напред. Тоа ми се свиѓа кај него.
А за Кметовски, добар голман е ама многу излетува, го напушта голот за глупости, затоа и му закачија лоб. Ех Богатинов беше цар, штета што беше на позајмица :S:S А како што гледам и не го ценат многу у Работнички, прв голман им е тој месечарот, а таков голман чуваат на клупа.

Вардар - Тетекс 09.08.09

Сега во субота ќе напраемо добра атмовсвера и во скопје со комитите:)
Вардар - Тетекс 0:1

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom