Фан Клуб: Тетекс - Тетово

• Креатор на темата Креатор на темата sasence19
  • Време на започнување Време на започнување
Novi transparenti za nas ste gi napravile ? :vozbud::vozbud::vozbud:

Не, за ... ги напраевмо! Дојди ако имаш муда да земеш уште еднаш (ако си бил на стадион тогај).

Иначе од играта сум презадоволен, ипак игравме со актуелниот шампион. Свите изиграја на ниво, жал ми е за Левков што се повреди...Аце Стојаноски повреден, Левков повреден...ќе мора да се мучимо со Постолов у напад.
За публиката, одлично навивање...можете да замислите што ќе биде кога ќе се вратат од одмори, чим сега имаше околу 2.000 публика...за наредните утакмице со Победа, Вардар, Пелистер и др. очекуем да иде бројката до 4.000.
На домашен терен не смо поразени може 2-3 године, па се надевам дека и у прва лига ќе продолжиме со исто темпо, тоа е најважно...на свој терен барем да играш добро, на гости е само плус.

Не, за ... ги напраевмо! Дојди ако имаш муда да земеш уште еднаш (ако си бил на стадион тогај).

Иначе од играта сум презадоволен, ипак игравме со актуелниот шампион. Свите изиграја на ниво, жал ми е за Левков што се повреди...Аце Стојаноски повреден, Левков повреден...ќе мора да се мучимо со Постолов у напад.
За публиката, одлично навивање...можете да замислите што ќе биде кога ќе се вратат од одмори, чим сега имаше околу 2.000 публика...за наредните утакмице со Победа, Вардар, Пелистер и др. очекуем да иде бројката до 4.000.
На домашен терен не смо поразени може 2-3 године, па се надевам дека и у прва лига ќе продолжиме со исто темпо, тоа е најважно...на свој терен барем да играш добро, на гости е само плус.

Sum i sekogas ke ti doagam , jas imam muda ti dali imas muda za da doagas kaj mene :pos2::pos2:

Sum i sekogas ke ti doagam , jas imam muda ti dali imas muda za da doagas kaj mene :pos2::pos2:

Полицијава ве чува како мајмуни во кафез кога ќе дојдете овде, а ти кажав ако имаш толку муда, еве наредна утакмица пушти се пак како на децата да земеш транспарент, да видиш како се лета преку шара директно дома таму кј вас. А за идењето у гости, нормално дека доаѓате овде кога поголем процент се албанци, него бевте вчера у Битола?

он- иначе вчера изигравте феноменално..фер и коректно навивање стварно честитки за играта и навивањето

он- иначе вчера изигравте феноменално..фер и коректно навивање стварно честитки за играта и навивањето

Когај не смо навиале мие добро:) Бевмо помалу заради летни горештине и одмори ама тоа не се примеќаше

најјако беше со рука : Ни на небо (со рука нагоре) ни на земја (со рука надоле) хаха бтв појќе а1 даваја наша трибина одколку утакмицава ( свака му част на коментаторот не испофали) СО ВЕРБА ВО БОГ ВОЈВОДИ ДО ГРОБ

па јас не би рекол дека бевте малце:smir: само многу хартија фрливте бе .... :pos2:

neli ti mi kazuvase tocno kolku stolcinja i gledaci sobira stadionot,e sea kaj gi vide vcera ovia 3000:tapp: i samiot komentator na A1 kaza okolu 1000,inace cestito pobeda.
па убоо ти кажуе околу 3000 имало, значи не ги броел и не знае точно. а верувам ни ти, а ни коментаторот на А1 не сте ги броеле гледачите.

Браво војводи добро навиаване ве глеав на тв така се сака мкд поз од комити

neli ti mi kazuvase tocno kolku stolcinja i gledaci sobira stadionot,e sea kaj gi vide vcera ovia 3000:tapp: i samiot komentator na A1 kaza okolu 1000,inace cestito pobeda.

Прочитав негде на нет дека имало 4 000.
Што и мислим малце надуена бројка.
Ваке...
Војводи (на југ)... 1 000.
Главната трибина (на запад) ... 2 000.
Гостинската (исток) ... 50.
И тоа. Значи пак е околу 3 000 душе ... 100 плус минус.

Прв пут гледам толку многу да има на запад. Се надевам дека ќе има уште појче на наредните утакмице кој ќе се врата од одмори .:tv:

војводите отприлика според мене ве имаше околу 300 души горе доле и плус имаше уште пеесетина души од страна што седеа..а ние бевме 35 отприлика:helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom