Фан Клуб: Тетекс - Тетово

• Креатор на темата Креатор на темата sasence19
  • Време на започнување Време на започнување
Офофоф овој на спортски играше на турнирон... ја ка што го гледав на мал терен врска нема, а камо ли на голем:tapp:

Oва мислиш на шала или стварно играл,а ако играл за која екипа играше може ќе го препознаемо???

Офффф леле:tapp::tapp:!!Све играчи земаа од 3-та лига или од општински лиге, место да зема од 1-ва како што го зедоааа Левков,барем уште 3-4 да зема како него,супер би билоо!!!Ама тешко,ако продолжа ваке да земаа играчи,жалосно ама вистинито нема да ни бега бараж или пак најлошото испаѓање од лига:tapp::tapp::tapp::tapp:

брацо сега треба да го одврзе кесето и да се купат нови и добри играчи од 1 лига инаку ништо не праемо

Офофоф овој на спортски играше на турнирон... ја ка што го гледав на мал терен врска нема, а камо ли на голем:tapp:
Абе остај ти на спортски, и ја го гледав видов дека слабо некако му идеше, ама на спортски теренот е крш, многу е мал за 6 на 6, башка виде и ти колку се тепаја и играја оштро на утакмицата. Така да бш мислим дека нема врска на турнирот како изиграл, па да се надевамо дека е подобар на голем терен. А како што вика играчиве од Тетекс викаа дека е просечен играч, не е некој талент...:smir:
Иначе играше за екипата ''Четири Браќа'' мислим...:helou:

Oва мислиш на шала или стварно играл,а ако играл за која екипа играше може ќе го препознаемо???

Најсериозно играше за тија Бобе Јуниор србинот со бр 10 играше :tapp:КАМЕЊ

Абе остај ти на спортски, и ја го гледав видов дека слабо некако му идеше, ама на спортски теренот е крш, многу е мал за 6 на 6, башка виде и ти колку се тепаја и играја оштро на утакмицата. Така да бш мислим дека нема врска на турнирот како изиграл, па да се надевамо дека е подобар на голем терен. А како што вика играчиве од Тетекс викаа дека е просечен играч, не е некој талент...:smir:
Иначе играше за екипата ''Четири Браќа'' мислим...:helou:

Според мене на турнирон со олку бедни екипи ништо не покажа... да го гледам на гомлено па да ти кажем вака на памет зборувам за на голем терен не сум го гледал

Јас како што зачув се очекува добар шпиц играч од Косово да пристигне во Тетекс во наредните денови:helou:

овја од управа не са нормални само шпицоој земаа :tapp:

Јас како што зачув се очекува добар шпиц играч од Косово да пристигне во Тетекс во наредните денови:helou:

Дан си чул од Косово дека може ќе дојде Генц??!!Заш низ град викаја дека готово е!!Дошол у Тетекс па сеа...!!Абе нека зема малу среден ред или пак може со 6 шпица да играа:tapp::tapp::tapp:

Дан си чул од Косово дека може ќе дојде Генц??!!Заш низ град викаја дека готово е!!Дошол у Тетекс па сеа...!!Абе нека зема малу среден ред или пак може со 6 шпица да играа:tapp::tapp::tapp:
генц исеини?

Што бидна со Кметовски ќе доаѓа у Тетекс или ќе си остане у Вардар??

Знае ли некој нешто за Мартин ке остане во клубот или ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom