Фан Клуб: Тетекс - Тетово

• Креатор на темата Креатор на темата sasence19
  • Време на започнување Време на започнување
utre ocekuvame barem da se sobereme do 400 dusi bidejce shvercerive se spremaat da dojdat do 5 avtobusa

Утре ке биде лудило !:vozbud:

http://teteksfans.org/bitka-za-prva-liga/

Многу јак флаер кој го направил ти или

Не го праев ја. Важно има уште од саботата флаери низ град, да се надевамо на добра бројка. Штета е што се погоди во вторник бш со Шљога, работен ден кој по работа кој во школо, ќе видиме што ќе испадне на крај. Како и да е очекувам победа на Тетекс и ништо друго.

Брат и добро би било и до 300 да бидеме кој го сака клубот ке дојде мислам ајде сколо за 1 ден ништо али тије сто работат ебано е за нив хехех тоа е

Ајде утре ги газимо Албанците грди.. САМО НАПРЕЕЕЕД ТЕТЕКСЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ... :):)

АЛЕ АЛЕ АЛЕ ООООО, АЈДЕ СЛОГА ПУШИ ГОООООО, СЕГА СИТЕ ЗНАЕМЕ ДЕКА ЌЕ ВЕ ЕБЕМЕ АЛЕ АЛЕ АЛЕ ОООООО...НАНАНАНА АНААА, НАНААННААА НААА...

ООО ООО ООО, ЛЕАЛЕ ЛЕАЛЕ АЛЕАЛЕ, НАПРЕД ТЕТЕКС ЛЕАЛЕ НАПРЕД ТЕТОВО АЛЕЕЕЕЕ

ако се заебани шипциве утре нека пројда низ тетовчанка како што прошле когај играја со шкендија.

Не го праев ја. Важно има уште од саботата флаери низ град, да се надевамо на добра бројка. Штета е што се погоди во вторник бш со Шљога, работен ден кој по работа кој во школо, ќе видиме што ќе испадне на крај. Како и да е очекувам победа на Тетекс и ништо друго.

И ја не го напраев.Требале повеќе флаери да напраа само 10 напраеле ама нема врска сепак мислим дека ќе се соберемо мн :helou::helou::helou::helou:

сеа ќе треба да играат повеќе играчи што играат со срце и го оставаат срцето во теренот,а не како што са овие скопјаниве неможа да мрдна:):)за вакви утакмици треба да играат џекс и ико што оставаат максимум на теренот ама више ги нема у тетекс нажалост ги избркаја,али ај да се надевамо дека и овие скопјаниве ќе изиграат добро:)

таке е утре сите на стадион да се соберемо до 400 души ако не и појче

таке е утре сите на стадион да се соберемо до 400 души ако не и појче

За гледачи опште ќе има и појќе од 400, ама за навијачи незнам тешко. Работен ден е, и тешко да има повеќе од 400. Задоволен би бил и со 300, а да се играше за време на викенд ќе беше друга прича.

За гледачи опште ќе има и појќе од 400, ама за навијачи незнам тешко. Работен ден е, и тешко да има повеќе од 400. Задоволен би бил и со 300, а да се играше за време на викенд ќе беше друга прича.

ma cela Makedonija e so vas,samo vie pobedete,posle utakmica
ke bide i vikend!!!!!!:vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom