Фан Клуб: Тетекс - Тетово

• Креатор на темата Креатор на темата sasence19
  • Време на започнување Време на започнување
tetovci aj nekoj neka kaze u kolku igra dnska teteks. zos u novina pisue u 3 ipol, a ike mi rece deka igraat u 3h.
aj ako nekoj znae, ama sigurno, neka kaze
dnska teteks garant tepa so turnovo

Тетекс-Турново, Сабота, 15:00 часот Градски стадион Тетово!

Ајде денеска газиме!

ќе тепа Тетекс 3-0

Tetovo4.jpg

Тетекс изгуби од Турново.:nesum:

ТЕТЕКС - ТУРНОВО 0-1 :tapp:
како можеше да изгубат дома бе !?

Јебига бе брат! Ике прва измена во 80 мин. прае...да му го ебем племето а! А тоа Белата ка не крши глава у Албанија...да му ебем све женско по список...себичњак! Тетекс цело време напаѓаше...Турново се бранеше...и по неискористените шанси на Тетекс...у 82 мин гол. И ај остајте ме сум се изнервирал гадно! Тој од резервете еден се загледал у публика накај нас...и ја му викам „што кур глеаш бе“, и тој со прстот ми покажуе...да ми се најдеше при рука нешто ќе видеше! И тој судијата...копиле да му ебем мамата...све против нас судеше!

Nov poraz na Teteks od Skopje so 2:1
Sto se desava be so ekipava pocnaja dobro mora li uvek da useruaa vtor poraz u serija,da se nadevamo deka naredna utakmica ce se vrata na pobednicki pateki

Nov poraz na Teteks od Skopje so 2:1
Sto se desava be so ekipava pocnaja dobro mora li uvek da useruaa vtor poraz u serija,da se nadevamo deka naredna utakmica ce se vrata na pobednicki pateki
Jas neznam na koja televizija slusnav deka 2:2 zavrsilo

СКОПЈЕ-ТЕТЕКС 2-2
кај губат тетовчани од СКОПЈЕ :) :)

не ги пратам резултативе на тетекс во последно време ќе може ли некој да ми каже кое место се и какви се шансите за да влезат во прва лига...имаат ли кадар за тоа???(дај боже да имаат)

со кого игра викендов бе тетекс?
кажите порано за да знам дали да одам да гледам или да седим дома.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom