Фан Клуб: Тетекс - Тетово

• Креатор на темата Креатор на темата sasence19
  • Време на започнување Време на започнување
teteks-go-angazirashe-stefan-lazarevikj.png

Тетекс го ангажираше Стефан Лазаревиќ

Изумираат традиционални Македонски клубови на сметка на нечија лежерност и неспособност.

Жално сега ќе биде многу тешко да се вратите во втора ќе ве изедат по селата само да не успеете да бидете први.

-клубот ќе игра под името Лабуништа 2011 Тетово.
-потоа од нова година клубот ќе го носи името Тетекс 1953

haha ajrlia... ako ima neshto shto nikogash nema da mu go posakam na Shkendija, e da ne mu smeni imeto nikogash, makar eden den!

Kako i da e, ve sakam shto pobrzo da se vrakate na 1 Liga!

Stadionot go gradel Teteks! Mozesh da prasash postari ! A i stariot kaj shto si stavivte nova treva isto ne e vash !
Доволно сум стар да знам дека имаше самопридонес на граѓаните на Тетово, а и фабриката Тетекс ( која тогаш во време на комунизмот беше на граѓаните :),) придонела со одредена сума...
Ниту стариот ниту новиот не е на Шкендија, тука го имаат под концесија од општина Тетово...

Доволно сум стар да знам дека имаше самопридонес на граѓаните на Тетово, а и фабриката Тетекс ( која тогаш во време на комунизмот беше на граѓаните :),) придонела со одредена сума...
Ниту стариот ниту новиот не е на Шкендија, тука го имаат под концесија од општина Тетово...
Когај бил Тетекс на граѓаните?

Пред да го приватизира Џобе...
Остај тие муабети, Тетекс никад не бил на граѓаните. Имало тек тук некој работник со акции ама мнозинството акции увек биле кај тие ко Џобе.

Инаку и ја се сеќавам татко ми коај идеше да работи у сабота за самопридонес за стадионот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom