Фан клуб: Струмица

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Воа го знаев пошто го видов со сопствени очи али се воздржав да не го кажам ама Тасо се изопи како МАГАРЕ сите ги бакнуваше частеше ама посебно кога му ја пуштија АСПИРИн од Сека полуде човекот почна да се крше како професионална танчерка.Немој да мислите дека е провокација ова само ви кажуаам пособерете го малце детето од Градско.:helou:
Da ti kazam nisto ne me cudi se e mozno smao ne veruvam do deka ne slusnam ili vidam oficijalno soopstenie.

Ne seri nogo gledi si mzt da ne propadne a strumica sigurno dobiva moken sponzor ti garantiram 100% ke vidis do krajot na nedelata-ne e spekulacija samo nejkam da govoram i zatoa prestani za toa sto ke izdises kako gumena patka:tapp::helou::salut:

grncarov, tasovski, latovic, pupovic, bosnjak... ne primetuvas nesto ili sam si davas uste nadez:tapp::tapp::tapp:

Тасовски има уште 1 година од договорот со Струмица кој мора да го исполни иако ке мора да плака сам оштета или клубот што сака да го купи.Мислам дека сепак ке остане во Струмица,бидејки и семејството е тука со него.

samo ne veruvam oti ke potpise so feni zosto na taso dogovorot so strumica mu e 2 godini nitu edna niti pak 1+1 tuku cista 2-za da ojde u feni u ttaj slucaj feni treba da plati osteta na sr ama sum siguren oti strumica nema da se otkaze od nego-vi kazuvam najsigurno oste nisto ne se znaa za ekipata na sr na igracki plan ama do kraj na nedelata ke pocnat da se otkrivat detali a inaku za spnzor veke se e poznato samo se bistrat detali ili u najlos slucaj da nema nekoj ne suglasuvanja pa da ne bide nisto ama kako sto mi prenesoa 99% dobivame jak grb i izgleda nema da e samo 1

Тасовски има уште 1 година од договорот со Струмица кој мора да го исполни иако ке мора да плака сам оштета или клубот што сака да го купи.Мислам дека сепак ке остане во Струмица,бидејки и семејството е тука со него.

Незнам што и како е работата ама Димета се опушти максимално вчера во Росоман се направи како Магере во шарена врата јас го сметав за мирен човек ама тоа што го видов вчера:pos2:со екипа што дојде се изопија до немај каде ама да го видеше како играе лелеле смешки беа тоа со сите се поздравуе ги бакнуе ако мислиш дека лажам ќе ти потврдат виа други членови на форумот оти воа е главна тема у Кавадарци денеска.:helou:

grncarov, tasovski, latovic, pupovic, bosnjak... ne primetuvas nesto ili sam si davas uste nadez:tapp::tapp::tapp:
od tie sto gi nabrobroja nikoj ama bas nikoj nemal potereno ispisnica od strumica dali ti e jasno za pupovic so vikat oti bil tam onam nema vrska ili za bosnjak site doagat za vikendo na pregovori pa do nedel ake se znaat nogo raboti strumica ke go vraka i hagivasilev-a taso kako so ti kazah e po dogovor uste 1 godina dali svakas so govoram ili sakas da ti nacrtam a?

Ок за тасовски можеби е имал некоја причина за славење. Немора да им објаснуваш бе ни да им црташ работата е да провоцираат и ништо друго.Оставејте ги. Иначе до кога имат одмор играчите? Кога треба да се вратат тука пак ?

slusaj be crtac, ko prvo ne bidi degen, skoro site od strumica (navratise na pogornite postovi) najavija zaminuvanje i toa sigurno na bosnjak, pupovic i latovic (poso ne mozel da zivee vo mal grad), grne dojde kaj nas, i eve sea so informacija od lozari deka izjavil deka ke ide u FENI. i koj e sega glup, pak ti

igrajacite se vrakat za vreme na vikendo samo na pregovori za koga ke bide i sobranieto i za koga ke stanat nogo raboti pojasni od kolko sto se saa znaci se ke se znaa do krajo na vikendoza-sponzor igrajacki roste novo sobranie i buget i se drugo

Фала на информацијата.Фа997 немате изгледа муабет на вашата тема и ај тука замарајте.Ај молам МАРШ!

Абе него може да му е таму семејството ама го влечат тиквешките жички накај с.Градско...
И точно е дека беше тука и се опи како прав Кавадарчаец:) (иако не е) ама стварно не знам зошто беше толку весел, па и се гушкаше со сите, части пијачки едно друго...
Мене малку ме нервираше оти не провоцираше во финалето тука ама во вакво светло го немам видено, па и цигари како пуше леле леле, како печката на Фени беше.
Ова е сето гола вистина, како сакате сванете го.

Добро бе фа977 што ти е финтата сега тука се ситиш на тоа или сакаш да докажуваш нешто ?

Почекај до другата недела, ако се распадне нашиот клуб ако сакаш и на главата качи ми се, а не сега на секој пост јадеш гомна. Оди во твојот Фан клуб и коментирај таму за вашите трансфери и гледај си го твојот клуб, зошто не е баш во посјајна состојба од нашиот.

Ццц, овие 2 години комплекси ви набивме и со душа чекате да се распаднеме.

Ви реков.Сигурно имало некоја причина да слави и да части. Инаку знам дека пуши цигари го имам видено не е само тој единствен не се секирајте.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom