Фан клуб: Струмица

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Ej momci daj nekoj sto e na forumot da kaze nekoja informacija podetalna za igrackiot kadar sto bese do ova sezona vo ekipata na strumica dali ke ostane i narednata.Baram informacija bidejki tie denovi nesto ne sum vo tek so vestite okolu kosarkata

e pa ako ne si siguren so provociras, sigurno deka poveke znam od tebe, ti kaza i aerodromka deka najverojatno trebase da vleze vo rabotnicki so kazuvas sea ti tuka "ti da ne si vo menadjerski tim..."ne znam sto, ako pisuvas pisi, sea nov si i ne provociraj mnogu mnogu

По 100-ти пат:

Иако Грне најверојатно си оди од Струмица, дедо му останува како спонзор, исто како и Заев и Гркот.
Работата е што се бара голем и стабилен спонзор, како на пр. Лукоил, со кого имаше сериозни разговори и беа доста загреани за влез уште лани.
И гледам сите паника кренаа оти си дале дотичните оставки од УО. Тоа е нормална работа, бидејќи оној кој ќе дава најмногу пари ќе го има главниот збор во новиот УО, а овие ништо чудно пак да бидат членови во новиот УО, но, сепак, ќе даваат многу помалку пари во клубот.
Инаку, во игра се уште неколку имиња за спонзори, и тоа големи спонзори.

samo da te ispravam, dokolku LUKOIL vleze vo makedonskata kosarka veruvaj deka prva nivna stanica ke bide Rabotnicki

Пфффффффффффффффффффффффф. Работнички ??? Оди беги бееее ! ! ! Само Струмица ! ! !

e pa ako ne si siguren so provociras, sigurno deka poveke znam od tebe, ti kaza i aerodromka deka najverojatno trebase da vleze vo rabotnicki so kazuvas sea ti tuka "ti da ne si vo menadjerski tim..."ne znam sto, ako pisuvas pisi, sea nov si i ne provociraj mnogu mnogu
SPUSTI SE NA ZEMJA.Ne sum nov ne bev mnogu vreme vo moznost da prisustvuvam na forumot ako mozes da vides ke zabelezis deka sum i pred tebe registriran-NE SUM TIP STO PRAVI PROVOKACII!!

Ајде ви разјасни Струмикс, за сите душмани пукнете што мислете дека ќе се распаднеме.

Уште траат преговорите со Лукоил и не се знае уште дали ке влезе во клубот а за грне дека ке оди у МЗТ знаев уште пред 3 месеци ...

Уште траат преговорите со Лукоил и не се знае уште дали ке влезе во клубот а за грне дека ке оди у МЗТ знаев уште пред 3 месеци ...
За Грне...јасно беше оддамна дека не останува во Струмица.
Уште лани не се знаеше дали сезонава што помина ќе остане во Струмица или не.
Нека оди во МЗТ, таму му е нему најубаво (според него)

Ти благодарам Грне,за сите радости кој ни ги донесе и оваа година а и лани...Никогаш нема да ги заборавам твоите блескави игри како на пример против Работнички во финалето...Со среќа,и само едно да знаеш Струмица те сака...Никогаш нема да те заборовам... :(:)

За Грне...јасно беше оддамна дека не останува во Струмица.
Уште лани не се знаеше дали сезонава што помина ќе остане во Струмица или не.
Нека оди во МЗТ, таму му е нему најубаво (според него)
So znam Strumiks-jas bev sedel so nego skoro u selekt i se imam po druga linia so nego ne kaza nisto.Jas ne sum vo Mak. i za tva saa sum cekor na zad vo sit einformacii so klubot.:toe:

A koga ke se znaa sto ke bide so Strumica na finansiski plan za koga e zakazano sobranieto

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom