Фан клуб: Струмица

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Абе ајде уживајте, шо сме ние должни тука да се расправаме и да им објаснуваме на Кавадарчани.
Кога ќе се смират страстите ќе може салам маабет да се направе, сега само се навредуваме меѓусебно....
i jas mislam taka
poradi ova te cenam
ali me bode u srce toa sto se gordeete deka ste mavale
oti toa moze i malo detence da go naprave

e ne znam za koi ke imase posledici dali za vas dali za nas

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2: Дете ај смири малку ??? Кој ќе јадеше ќотек ??? Ќутејте си таму што господ ви рекол да не дојдете оти сите ќе си одефте без глави !!! тоа изгледа вака 1 / 100 ...

Абе полека компјутерот ми го умрете :pos2:

i jas mislam taka
poradi ova te cenam
ali me bode u srce toa sto se gordeete deka ste mavale
oti toa moze i malo detence da go naprave
Така е. Шо добро сте направиле шо сте го удариле некој со шише? Јас го удрив Брчков од Работнички со камен и после милиција низ цел град ме бркаше. А и да мавате-мавајте по судиите. У Кавадарци 1 шише-судијата

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2: Дете ај смири малку ??? Кој ќе јадеше ќотек ??? Ќутејте си таму што господ ви рекол да не дојдете оти сите ќе си одефте без глави !!! тоа изгледа вака 1 / 100 ...
e ne znam dali taka ke bese
bas bi sakal drugata sezona da pustaaat gostinski navivaci pa ke videte sto ke bide togas

Еј не се курчи никој..маваа некои неодговорни,еден дури и го пцуеше кадија.

Јас мислам дека само обичната публика маваше,Ајдуци не маваа

2n68dc4.jpg

Абе дајте веќе еднаш смирите ги страстите. Ни се смириме,сеа вие провоцирате како да сакате пак да се скараме

Еве галактикос честита победата. Ама у Кавадарци ќе биде поинаку. У средата у Кавадарци судиите беа за Струмица,тука беа за нас. Се надевам дека ќе дојдите у среда

ќе видеме како ќе биде во Кавадарци, има време.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom