Фан клуб: Струмица

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Јас кога реков после натпреварот со Струмица кај вас во гости за земеното знаме и таквиот гест што беше направен од ваша страна ви го вративме вие тогаш ми се смеевте за тоа дека ќе има одмазда ама тоа се случи и за тоа немојте да се правете малоумни и тој панајот гркот изиграва сега пак жртва лебар еден каде беше кога обезбедувањето нас не туркаше во Струмица и беа удрени некои членови вклучувајќи ме и мене самиот ако мислите дека лажам нека повеле секој што сака во Кавадарци и јас ќе му ги кажам лузните на раците што ми останаа од таму и немојте сега зошто го тепале за ништо никој не тепа сигурно направил нешто пријатело што си го доби по грб..

Тоа е финтата, ние чисто навивачки ви го одзедовме знамето, а вие оти не можете против големите Ајдуци моравте ќотек да користите.

И уште нешто....здравје живот да се паднеме во финале вие тука нема да дојдете, ни Дивна ни Амир...запамни ми ги тие зборови.

Незнам,зошто но ова ги помина сите,граници без причина за ЗАПЛЕНА БАКЛА
Баш дека незнаеш ќути.Џандарите мора да реагираат кога ќе се запали бакља(реагирале и кај нас и тоа многу полошо).Има закон за тоа.Не ги правдам никако за тоа како тепале и јасно ми е дека ова све е наместено ама кога незнаш некој работи ќути си.

Баш дека незнаеш ќути.Џандарите мора да реагираат кога ќе се запали бакља(реагирале и кај нас и тоа многу полошо).Има закон за тоа.Не ги правдам никако за тоа како тепале и јасно ми е дека ова све е наместено ама кога незнаш некој работи ќути си.
Искрено,не знаев дека за запалена бакла,се јаде ќотек.:nesvest: :nesvest:

Искрено,не знаев дека за запалена бакла,се јаде ќотек.:nesvest: :nesvest:

Не се јаде, кажи ми колку бакли сме запалиле во нашата сала па не сме јаделе ќотек.
Сме палиле и во Битола, и во Скопје со Работнички па не јадевме ќотек.

Не се јаде, кажи ми колку бакли сме запалиле во нашата сала па не сме јаделе ќотек.

Човеку божји разбери едно ако не сте јаделе ќутек тоа е пропуст во законот не смее пиротехника во затворен јавен објект свати го ова и не глуми хулиган обеспаревен

Ауу нема лек за тебе

И јас колку што знам а и тоа ни е сугерирано од еден од првите луѓе на клубот да не се палат бакли во салите пошто ќе јадеме ќотек јас така знам а тоа што си палете кај вас во Струмица палете си никој не ве чепка а за во Кавадарци си постојат закони кои треба да се почитуваат а вие се правевте хулигани и сега удрија 2-3 и сите плачете ако сте хулигани хулиганите не плачат и се жалат на 10 пара судеви..

Тоа е финтата, ние чисто навивачки ви го одзедовме знамето, а вие оти не можете против големите Ајдуци моравте ќотек да користите.

И уште нешто....здравје живот да се паднеме во финале вие тука нема да дојдете, ни Дивна ни Амир...запамни ми ги тие зборови.
Абе до кога ќе биде вака? Навивам за струмица веќе 5 години (еден од ретките кои одеа тогаш да ги гледат кошаркарите на Струмица) но ова веќе ги помина границите!
мора за се да се врати! btw Не се криви лозари, полицијата си е, и ќе има судење, ако заврши се како што треба ќе добијат ајдуци оштета од државата! Но тоа ќе помине! Зошто да мешаме навивање и тепање!
АЈ ДА ГО ЗАБОРАВИМЕ СЕТО ОНА, ДА ЗАВРШИ СЕ ПО СУДСКИ ПАТ И ДА НЕ ГЛЕДАМЕ САМО НА ОДМАЗДА!
Барем да има спортско навивање и да не им е став на навивачите да одат на гостински терен да навиват!
Луѓе сме - грешки правиме! Но не е единствен начин за одмаза пендракот! Не викам да не има ривалство, но место да одиме напред со навивањето одиме назад!

Човеку божји разбери едно ако не сте јаделе ќутек тоа е пропуст во законот не смее пиротехника во затворен јавен објект свати го ова и не глуми хулиган обеспаревен

Јас ти кажувам како беше, ама баклата што ја запаливме беше само како изговор за ќотек, а сите знаат зошто јадевме ќотек. За транспарентот.

Со пендрак не се влегува во Европа...Ако не требало да се палат бакли во затворен простор требало на влез во слаата да не им се допушта да влезат со пиротехника а не ги пуштиле внатре и после опаа удри со пендракот.......е не бива тоа така.....

Треба да се прави разлика помеѓу БАКЉА како оваа на купот и свеќи што светат зелено:) кој што ги палевте на другите утакмици у струмица

хахахахах ........Ако те изнервирав не значи одма да вреѓаш "интелектуалецу"

хахахахах ........Ако те изнервирав не значи одма да вреѓаш "интелектуалецу"

Еве сеа искачам да се истрчам до александар палас и назад да ми помине нервозата неможам да издржам:uvo:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom