Фан клуб: Струмица

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Ех сега не е баш Влатко. Од кавадарци Ристе, Чемата, Врба, Гечевски и други да не и броам моментално растурат. А да не се враќаме назад со времето:pos2::pos2::pos2::pos2:

Ako ima ja imate slusnato izjavata na eden sportski komentator (Marjan Nikov) bi trebalo da go znaete raboti vo MTV kaza Kosarkarskata reprezentacija ja socinuvaat 1/3 naturalizirani amerikanci 1/3 Kavadarcani i 1/3 Ostanato...:vozbud:

Od dvata igraca sto bea na proba...
Po se izgleda Strumica se odlucila za Gjurik ne za toj sto igrase,za toj drugiot:salut: :salut:

Hristov a da znaes u kolko igra strumica u Sabota so Vardar Osiguruvanje :smir:

Ех сега не е баш Влатко. Од кавадарци Ристе, Чемата, Врба, Гечевски и други да не и броам моментално растурат. А да не се враќаме назад со времето:pos2::pos2::pos2::pos2:

Е сега и ти почна да ги броис сите од Фени Индустри .. Еми ако и ние мислмие дека не е бас влатко и ние ке почнеме да ги броиме .. тие сто играт за Струмица
Каков Вардар Каков Фени Сампионот нема да се смении !!!! :nenene:

Се паднавме со Амак-Сп во четврт финалето на купот. Ајде мора да ги победиме.

decki ni igrajme so mzt, strumica igrae so amak, vardar so rabotnicki i negotino so pelister. taka da ce bide interesno. pozz

Е сега и ти почна да ги броис сите од Фени Индустри .. Еми ако и ние мислмие дека не е бас влатко и ние ке почнеме да ги броиме .. тие сто играт за Струмица
Каков Вардар Каков Фени Сампионот нема да се смении !!!! :nenene:

Vikas site od Feni sega da ti objasnam Vrba igra vo Mersin vo Turcija Riste Stefanov igra vo Lukoil vo Bugarija Todor Gecevski igra vo Zadar Vo Hrvatska a samo Cemata toes Goran Samardziev igra vo Feni ja neznam ti kaj vidi deka ovie site igraat vo Feni!:toe:

Lazarov,ke ti kazam utre vo kolku casot ke se igra utakmicata:smir: .
A za Amak,ne se sekirajte.A navivam za Mzt,da gi pobedi Feni:pos2: .
Abe ajde so se karate koj od deka bil,nie pa ako nemame kosarkari,pa od nasiot grad se najdobrite fudbaleri sto se :pos2: .
Ko ke go imat Pandev,Stojkov,Popov-Popov,Masev-BaldoValiev:smir:
Malko otidov Of Topic,ama ...:salut: :salut:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom