Фан клуб: Струмица

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
pa MRSUL eden vas ve boli toa si nemate tradicija??? Koga ke tepate eden Real Madrid, eden Porto, eden Ratiofarm... togas calamete se a vas ve boli so nemate minato...
KAJ STE SEGA ADMINISTRATORI MODERATORI ILI ZA TIE STO NAVIIVAAT ZA MZT E DOZVOLENO SE I SESTO NA FORUMOV ? SMESEN SI EJ.Gledete ja idninata!!Vie ne moze da se pomirite so toa sto vo Skopje titula ke nema i ovaa godina ove boli mnogu:pos2: :pos2: :pos2: :pos2: I povtorno Real Madrid,Porto dobo ste gi pobedile Real i Porto a sega gubite od Amak Sp :pos2: :pos2: ...

Radical seuste ne si mi odgovril Strumica se raspadna ?I kazi ako ima nesto novo za Strumica oti nie na znaeme .Ti znaes i za Feni,Mzt,Rabotnicki,Strumica,Amak Sp pa kazi ni nesto na forumov ne znae nikoj nisto osven ti .I ne se oobiduvaj prvo da odgovoris na ova.Odgovori mi prvo Dali Strumica se raspadna zosto nie strmicanite ne znaeme kako i sekos ti znase naj mnogu.

Radical seuste ne si mi odgovril Strumica se raspadna ?I kazi ako ima nesto novo za Strumica oti nie na znaeme .Ti znaes i za Feni,Mzt,Rabotnicki,Strumica,Amak Sp pa kazi ni nesto na forumov ne znae nikoj nisto osven ti .I ne se oobiduvaj prvo da odgovoris na ova.Odgovori mi prvo Dali Strumica se raspadna zosto nie strmicanite ne znaeme kako i sekos ti znase naj mnogu.
Radical znae za kosarka poveke od bilo koj na forumov,a ispod cest mu e da pisuva so sekoj!!!

Od kaj znaes ti oti jas ne sakam Radical da se vrati na forumov . Ama ednsotavno jas koga mu objasnuvam oti nema sansi da se sluci nesto takvo on mi se smeese i me pravo prvo odelenec,tocno e bez nego ne e interesno na forumov no sega sakam da mi odgovori na moeto prasanje .

Od kaj znaes ti oti jas ne sakam Radical da se vrati na forumov . Ama ednsotavno jas koga mu objasnuvam oti nema sansi da se sluci nesto takvo on mi se smeese i me pravo prvo odelenec,tocno e bez nego ne e interesno na forumov no sega sakam da mi odgovori na moeto prasanje .

До кога поточно ке го потиш со тоа прашање ако може да знам некако??
:bilokojzbot::bilokojzbot::bilokojzbot:

Strumica nema uslovi za treniranje vo salata "Park" da ne preterame ama tempereturata e pod nulata .

Си слушнал за парно,за изолации мизулации,па да се стопле салата,ајде на Перо Христов Заев нека му даде некој денар за греење.

Ne sum slusnal fala sto mi kaza.Ne znaev deka postoi nesto takvo mozes li da mi go objasnis znacenjeto na zborovite ?

Kako sto 4itam vo pogornite poraki deka radical veli deka *STRUMICA* ke se raspadne ... neka kaze od kaj znae bidejki toj znae poveke za *STRUMICA* odkolku nie *STRUMI4ANITE*

Може нема да се распадне, ама ке биде на ниво како што беше до пред две години, кога пола од вас, не ни знаевте кошарка што. Прашајте ги оние што и тогаш гледале како било.

За тоа што ние сме ги тепале великаните на кошарката а сега губиме од Амак...не секој голем клуб опстојува на врвот, секој тим има свои падови, но знај дека секој голем клуб пак се враќа на нивото кое што му го налага традицијата, како што и секој инстант клуб си се враќа во тињата од каде што изглегол.

Јас еве те удостоив со одгвор, а ти не ми одговори, дали е Челзи поголем тим од Лидс или Астон Вила или Нотингем или Њукасл. Или дали Ла Коруња или Валенсија се поголеми од Билбао? Или Леверкузен и Вердер од Кајсерслаутерн? И на крај дали знаеш кои се критериумите за вреднување на големина на спортски клубови?

Moze nema da se raspadne ? Pa pred eden mesec bese 100% siguren znam deka imate tradicija no mozebi K.K Strumica od lani pocna da ja gradi ?

I te molam kazi mi koga ke bide na nivo od pred dve godini zosto nie neznaeme a ti sigurno go imas "odgovorot".Zosto rece na polusezona,(zgresi ajde opravdano)sega koga
ke se sluci toa ke ni kazes ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom