- Член од
- 27 јуни 2007
- Мислења
- 278
- Поени од реакции
- 1
Шо е смешно ма?:pos2: :pos2: :pos2: :pos2:
:ban?: :ban?: :ban?:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Шо е смешно ма?:pos2: :pos2: :pos2: :pos2:
:ban?: :ban?: :ban?:
еееееее ... тоа ти е клуб ... навивачи и од Словенија .... бравооajduci bas i odgovara ne da se navredat nesto jas tuka imam 4 cimeri od strumica i braka mnogu ima leva raka lev čep i taka imeto moze da se podrzi , samo nie sejmenite koga bevme ni nemase ramni i pozdrav za site sto se sega tuka i site clenovi od jove slovenija
Ај кажи ми кој од Струмичките деца заслужува да игра за Струмица немаме млади таленти како што имавме пред 6-7 години а така е и во цела Македонија ги видовме нашите млади на Европското до 20 ли беше не знам а плус тоа мислам ниту еден немаше од Струмица треба да се почне со поинтензивно Струмица да инвестира во младински погони и ке се најдат многу таленти за тоа е Струмица позната а не знам сега како е но клубот треба да ги покрива трошоците за тренинзите а не децата да си плакаатА бе слушајте се е ок.Јас навивам за Струмица,ама не е во ред да се носат само Странски играчи.Земи го за пример МЗТ(секоја година вадат по 2-3 млади деца).Во оваа екипа мора да има место и за деца од Струмица.Тренират до 4 година и после капут.Треба малко управата да размисли малко на таа тема.
Ај кажи ми кој од Струмичките деца заслужува да игра за Струмица немаме млади таленти како што имавме пред 6-7 години а така е и во цела Македонија ги видовме нашите млади на Европското до 20 ли беше не знам а плус тоа мислам ниту еден немаше од Струмица треба да се почне со поинтензивно Струмица да инвестира во младински погони и ке се најдат многу таленти за тоа е Струмица позната а не знам сега како е но клубот треба да ги покрива трошоците за тренинзите а не децата да си плакаат
Чекај малку ја знаеш таа(не сакам никој да навредам)Тренер од Скопје деца од Скопје.Земи го примеро од одбојка(Струмички тренер струмички деца).Таа така оди.А за тоа дека нема некојдобри деца има,има.Само треба со нив работа и само работа!!:salut:
забораваш една многу битна работа, а тоа е дека ова е македонија и овде ако немаш врски џабе ти е се!истата работа се случува и во фудбалот и во кошарката. децата што ги бива да играат дремат на клупа, а внуците, сопствените синови и синовите на жените со кои се е*еле тренерите играат во први тимови, а неможат кошот/голот да го погодат. прво треба да се расчисти со многуте таканаречени ‘‘тренери‘‘ во нашиот спорт, па после можеме да се надеваме дека ако ништо друго барем по еден талент ќе излегува од лигава, во спротивно ќе си тонеме се подлабоко како што тонеме во последниве 4-5 години :helou:
Апсолутно се сложувам со тебе!!!До дека не се мајнат оние таканаречени "тренери" ништо!!!
Pa Makedonskite treneri begaat niz Stranstvo ... i Strumica morase da donese trener od stranstvo i Mislam Deka Vlasoos bese praviot izbor
Tokmu taka . Vo reprezentacijata ajde vo seniorite i mladincite ne ama veruvajte vo katregoriite do 16 .. Do 14 sekoe dete sto ima pari igra za reprezentacija .. E toa taka ne moze .. Podobri Stranski treneri da gi nabluduvaat decata i da odlucuvaat koj da igre vo Reprezentacija otkolku selektorite na Reprezentaciite da si gi polnat DZEBOVITEВласос Влаикидис беше правиот избор но треба странски тренери кои ке работат со младите категрии за да не се форсираат одредени деца, тоа најмногу важи за репрезентацијата.
Тоа е се во ред ама за да донесеш странец само да скаутира млади таленти низ нашите клубови е екстра трошок , а после може да дојде некој како на Фени газдата и кој за сума пари ке го купи и шо после .... џабе ти е се. ЗА СЕ СИ ТРЕБА ПАРИ И ВРЕМЕ. Треба прво лигата да се стабилизира и да се подигне на подобро ниво а другото доага само по себе. Не сакам да бидам пристрасен ама мислам дека како пример како треба да се води екипа и како да се подигне нивото на кошарката е само Струмица и сите други клубови треба да се ориентират на таков начин на работа.Tokmu taka . Vo reprezentacijata ajde vo seniorite i mladincite ne ama veruvajte vo katregoriite do 16 .. Do 14 sekoe dete sto ima pari igra za reprezentacija .. E toa taka ne moze .. Podobri Stranski treneri da gi nabluduvaat decata i da odlucuvaat koj da igre vo Reprezentacija otkolku selektorite na Reprezentaciite da si gi polnat DZEBOVITE