Фан клуб: Струмица

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
И јас ќе сум тама, имам коса, нос над устата, две очи и две уши, па кој сака нека дојде :)

Јас ќе сум со другарите десно од ајдуците ела на тама Корн јас тебе те знам ќе ме препознааш и ти .. :)

Ного планове си правате :) затва одејте си порано да си фатате место :)

Струмикс заебаваш ?

Ајде бе еј, историја се пишува не смее тоа да се испушти.

Сипаница од ситната.
Заушките ми се прележани...1986 изгледа...
Aj pobrzo da ozdraves ti posakuvam...
Ne sakam da komentiram nisto dodeka ne zavrse utresnio natprevar ... ose sega od tie izjavite na KFM deka ke reagiraat i na najmal gest na nesportsko navivanje t.e. deka ke praznat sali i slicno, na mene mi mirise na nesto ...
Mozno e scenario po koe sudiite imat odvrzani race da sudat i podrska od KFM za toa, pa tuka e moznost da se zasititi investicijata na AMIR t.e. kupoprodazbata na KFM i po sekoja cena FENI da pobede pa najverojatno i so pomos na sudii...
Da se molime na boga da mine se kako so treba i da slavame titula ...
NARODE NE NASEDNUVI NA PROVOKACII, SUDIITE I KFM TAVA KE CEKAT I KE GA PRAZNAT SALATA I KE PROBAT DA NE OTEPAT SO ODLUKITE

Абе треба тај шо говоре там на тај звучнико да каже да биде коректно навивање и да нема фрлање ништо на теренот.

Абе треба тај шо говоре там на тај звучнико да каже да биде коректно навивање и да нема фрлање ништо на теренот.

На последната утакмица кажа, ама земаа на него да му свират. Арно не прима и он некоо шише.
Да се надеваме дека ќе нема инциденти...

Нема шанси сега да се свире, се ќе е под контрола слушам ќе имало и листови низ салата ќе биле раздавани за да не се паѓе под провокации.

Секак ке има некои провокации јас мислам најмногу ке провоцират поповик,гоцевски и гуров педеро ама несмееме да паднаме.До Сите На форумо шо ке одат на кошарка БИДЕТЕ МИРНИ,АКО ЈА САКАТЕ СТРУМИЦА!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom