Фан клуб: Струмица

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Abe jak kak sedeh so obicnata publika minatata utakmica i ka davaame kos si vikaaah normalno nikoj nisto ne mi kaza site me gledaaa ama nisto

да бе да ... сааа как шо се наапани од шишината ќе те остаат на мира :D Ако нема слободна трибина ништо не бива ! Поголем инцидент може да има !

Дај боже само да победеме вечер друго ништо неќам!
Па наредната тука ако заслужуваме да победеме арно ако не не мора, само вечер да победеме!Можам да га замислам атмосверата каква ќе е наредната утакмица ако тепаме тама дај боже!

Чекам да дојде 20:00 часот !!!!
Жешко ке биди ....
МОРА ДА ТЕПААМЕ АЈДЕ СТРУМИЦА ВЕРУВАМЕ У ТЕБЕ !!!!!

Абе овој Михајловски ли така нешто се викаше е најголем провокатор според мене ! Тој според мене е ВОЛ ...

Абе еј боро оклучи се на мсн 10 пп ти пишах ...

Вечер одиме на победа !

Еј ќе има ли слободна трибина за нашите навивачи ? Ако нема поарно да не одаме шо ќе треба само да седам и да ќутам а јас тоа нема шанси да го правам пошто поарно ќотек него ли да ќутам таму и да се нервирам :smir:
vlezot e sloboden neznam dali ce ima mesto za nasita a kamo li za vasite.mislam deka nema da ima slobodno mesto za gostinski navivaci taka da bi trebalo da se snajdes nekako. ti pa sedni kaj sakas daaa....:smir:

ne mora da sedat u salata neka odat na video bimot neka si gledat. i onaka koga ke stignat ke nema mesto.

Абе овој Михајловски ли така нешто се викаше е најголем провокатор според мене ! Тој според мене е ВОЛ ...

Абе еј боро оклучи се на мсн 10 пп ти пишах ...

Вечер одиме на победа !

Мене викаш да се окл. на мсн а Бране ?

Jас не одам :kesa: Али сепак ќе навивам од дома :smir:

Мене викаш да се окл. на мсн а Бране ?

На мене викаше...

Ајт со среќа нема ни е. Се надевам на добар натпревар и на фер судење! Се гледаме кавадачрани ... :helou:

:shok::costumed2
На мене викаше...

Ајт со среќа нема ни е. Се надевам на добар натпревар и на фер судење! Се гледаме кавадачрани ... :helou:

:shok: ми се јавии и ми кажаа оти нема да одаме :nesvest:
ама за тава од дома ќе се дерам :costumed2!

:shok::costumed2

:shok: ми се јавии и ми кажаа оти нема да одаме :nesvest:
ама за тава од дома ќе се дерам :costumed2!

Ајдуци нема да одат таму ? или .. ти со другарите нема да одаш....

ХАХАХХАХА можеби ке те слушнат ако се дереш од дома ...

Вечерва ја ке навивам најјако .. се спремам уште сеа :D:D:D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom