Не се више СПИК едно 2-3 години. Сега се само ФК Волково. И во иста лига сме, и ве плеснавме 6:2! Не за друго пошто играте во дресови на МИлан:pos2:Да ве прашам... за клубот Спик (од ВОлково) или како и да се викаат... во која лига се??? знаете?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не се више СПИК едно 2-3 години. Сега се само ФК Волково. И во иста лига сме, и ве плеснавме 6:2! Не за друго пошто играте во дресови на МИлан:pos2:Да ве прашам... за клубот Спик (од ВОлково) или како и да се викаат... во која лига се??? знаете?
Не се више СПИК едно 2-3 години. Сега се само ФК Волково. И во иста лига сме, и ве плеснавме 6:2! Не за друго пошто играте во дресови на МИлан:pos2:
www.rezultati.blog.com.mkаааа...аххаха... ја па не ни знаев дека постојат... прееска еден другар ми спомна... табела нешо има???
Го гледав 2 полувреме од утакмицатаIn your face busterds:bip::bip::bip::bip::bip:
сск-СЛАВИЈА 2:3!!!:party3::party3::party3:
Огромна победа на Славија со која сме на чекор од втората лига. Со победата на гости над еден од најголемите ривали и екипа која има појак тим дури и од лисиче покажавме дека сме најдобри и дека местото ни е ранг погоре, а поразот во мечот со Лисиче беше само лош ден![]()
Фала на извештајГо гледав 2 полувреме од утакмицата
Напаѓаа и двете екипи ама Славија беше подобриот тим и заслужено победи
Знам на полувреме резултатот беше 1:2 a во второ се играше со шанси и во 80 мин сск израмнија на 2:2 а играчот нивни беше во чиста офсај ситуација навивачите на сск славеа и бидејќи беа позади помошникот и секоја акција го тераа да не крева бидејќи сск напаѓаа на тој гол имаа сск 2 чисти шанси 1 на 1 со голман но на Славија голманот беше одличен едноставно не заслужува трета лига заслужува да брани во некој голем клуб
И некаде во 5 мин при крај добра акција имаа Славија му ја спуштија на тој 16 Бела мислам го викаа и даде убав гол и овие му се пуштија на судијата дека ја продолжил а еден влезе од надвор и на тренерот на Славија му даде еден нокаут и овој лежеше едно 5 мин и стана се изми и имаше прекин 15 минути и свирна овој да изведат од центар сск и одма после свирна крај и кога се упатија накај соблекувална играчите на сск после нив и судијата и не видов баш најдобро дали играч на сск или од надвор некој му даде еден убав бокс на судијата и му го отвори цел нос !
И знам имаше неколку приведени
Иначе добар впечаток ми остави левиот бек 5 тој љута и напаѓачот 16 бела а исто така и тој задниот 2 со бела коса без кикс беше !
Заслужуваат Славија 2 лига
:helou:
Нови промени за во новата лига:party3::party3:Naracana e nova oprema za Slavija ke ima dosta promeni naskoro..pozdrav
Па овие две кола ни беа двете најважни утакмици. Првата ја добивме против најаката екипа после нас, и тоа сред Драчево со 2:3!!! После ССК уште едно тешко гостување во Шишево но не се сомневам дека ќе победиме. Ако тепаме и таму, со една и пол нога сме веќе во втора лигаso kogo igra slavija sega i kako zavrsi predhodnata utakmici
Па овие две кола ни беа двете најважни утакмици. Првата ја добивме против најаката екипа после нас, и тоа сред Драчево со 2:3!!! После ССК уште едно тешко гостување во Шишево но не се сомневам дека ќе победиме. Ако тепаме и таму, со една и пол нога сме веќе во втора лига![]()