Фан Клуб: Славија

• Креатор на темата Креатор на темата zak
  • Време на започнување Време на започнување
па излеа не сум 100% сигурен само ми кажаа дека го стаеле прва постава и се повредил а не тренирал едно 15 дена
:pos2::pos2::pos2::pos2: тој е. дан дал гол? како изиграл?

незнам не бев да ја гледам туку ми кажаа на моб

сеа чекам да дојде на мсн па да го прашам

наредно коло славија гостува во волково со истоимената екипа.
и ако знае некој резултат што напраеле овие две екипи прошлата утакмица?

незнам не бев да ја гледам туку ми кажаа на моб

сеа чекам да дојде на мсн па да го прашам

наредно коло славија гостува во волково со истоимената екипа.
и ако знае некој резултат што напраеле овие две екипи прошлата утакмица?
slavija pobedila 1-0.

ova e za prvata utakmica so volkovo, koga se igrase u przino.

Славија - треска шишево
2 : 0
може ке биде оваа година да влеземе у втора лига ама тешко. mалце бодови имаме до сеа. Оваа утакмица ја изиграа најдобро до сеа. барем ја што сум ги гледал. Прекрасни пасови и добра реализација. БРАВО SLAVIJA

Славија - треска шишево
може ке биде оваа година да влеземе у втора лига ама тешко. mалце бодови имаме до сеа. Оваа утакмица ја изиграа најдобро до сеа. барем ја што сум ги гледал. Прекрасни пасови и добра реализација. БРАВО SLAVIJA

па ќе изиграат добро когај зедоја добри и квалететни играчи и за ѓабе газдата не ги носеше на припреме два пута у негорски бањи на припреме не била победа што е прволигаш а славија била два пута на припреме.

Славија - треска шишево

Brate ne se sekiraj vlaga Slavija sigurno u 2 liga i priznaj devetkata sto se povredi najdobar a:)))))))))))))))))))

Ајде Шумари навивајте за Славија и заедно освојуваме 3 та лига.

Што направи денес Славија ???

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom