Фан Клуб: Шкупи

• Креатор на темата Креатор на темата Enigmatik
  • Време на започнување Време на започнување
SHkupi - Vardar(N) 0:0

index.php

index.php

Se uste ne zema dvajca se vo proba ednoit e od Beveren ( Belgia ) drugiot e Od Drita .

A so timot trenira Suad Zendeli , Zekeria ramadani, Ersen Sali ,Ardian Nuhii i Arben Nuhii.

ako gi zemame zuad zendeli ardian i arben nuhiu zekirija ramadani super ke bide ke imame soliden tim a ovoj od belgia nexhat shabani go pofali mnogu eden od najdobrite talenti bill ali ke vidime mora da se zema nesto

ako gi zemame zuad zendeli ardian i arben nuhiu zekirija ramadani super ke bide ke imame soliden tim a ovoj od belgia nexhat shabani go pofali mnogu eden od najdobrite talenti bill ali ke vidime mora da se zema nesto
Prosekot na godini na ovie cetvorica e 36:)
Inace vi ostana toj napagjacot sto vi bese najbolje ovaa sezona, kako go vikaa Gudzufi mi se cini?

da toj e super igrac sporet mene eden od najdobrite do 20 god so mene ima uceno vo osnovno super igrac e i majmnogu od nego ocekuvam a za ovie sto rece prosekot 36 nema veze prvo da pocnema pa se ge bide polesno po posle :helou:

A sto e so turcite neli sakaa da praat ekipa za liga na sampioni a sea nigde gi nema???:toe:

Se uste ne zema dvajca se vo proba ednoit e od Beveren ( Belgia ) drugiot e Od Drita .

A so timot trenira Suad Zendeli , Zekeria ramadani, Ersen Sali ,Ardian Nuhii i Arben Nuhii.

колку што знам тие се на проба веќе втора недела. кога мислат да потпишат со нив? еве го првенството ќе почне на почеток на Август...

колку што знам тие се на проба веќе втора недела. кога мислат да потпишат со нив? еве го првенството ќе почне на почеток на Август...

Pa neka bide i toa i eden pred natprevarot so Pelister .

Konecno Muminovic otisol vo Istanbul po dogovor so Turcive:)
I ima li nesto od dogovorot ili ???

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom