Фан Клуб: Шкендија

• Креатор на темата Креатор на темата Naron
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
dobro za Lokomotiva ne znam koj se kakvi se,a za Napredok ic ne mi tekna:tapp:

p.s ako ja pratite Bregallnica i nadvor od Stip slobodno dojdete si i ovde,dobro dojdeni ste:helou:

Сакавме за баражот таму да играме, арно ама не ни дозволија!!!:toe:

Shkendija-KF Cair 2-2
Igrano vo Cair
Golovi za Shkendija:Cvetkovic i Sakiri

Ex golmanot na Drita i Milano Nderim Tefiku potpisal za 1 godisen dogovor so Shkendija,a vo narednite dena se ocekuva da dojde i Nuriman Ismaili poranesen igrac na Shkendija,koj dosega nastapuvase vo Finska

Сабер Рајдер е баниран од форум.

Ex golmanot na Drita i Milano Nderim Tefiku potpisal za 1 godisen dogovor so Shkendija,a vo narednite dena se ocekuva da dojde i Nuriman Ismaili poranesen igrac na Shkendija,koj dosega nastapuvase vo Finska

нели Тефику ова лето заедно со Фатмир Зиба отиде во Милано?

Burhan Emurllahu po dolgo vreme povtorno vo redovite na Shkendija.Ke ima i officialno soopstenie ovie denovi.:vozbud:

Burhan Emurllahu po dolgo vreme povtorno vo redovite na Shkendija.Ke ima i officialno soopstenie ovie denovi.:vozbud:

Ја прочитав дека скоро е готова работата и дека Ермулаху од наредна сезона ќе игра за Работнички...ќе видиме наредниве денови.

Znaci ne treba da cekame do naredni denovi:vozbud:
OFFICIALNO:Burhan Emurllahu vo Shkendija

deneska se odigra prijatelski Shkendija-Sileks 3-4

Stai nekoj dokaz za da bideme sigurni:)
I pozdravi go emurlahu reci mu FALA za se sto stori za vardar:)

sto da ti staam dokaz koga ne razberes blog na albanski,kao sto staat od drugite ekipi.Dokaz mozda na naredniot trening ke prikacam nekoja slika
Fala i na vas od ime na Emurllahu,nemojte da povelete drug pat:smir:

Se zaboravam da vi pisam za togas koga se zajadovme koga me baniraa:)
Togas nekoj vika nikad ne ste dosle vo tetovo:nenene:
Apsolutno netocno. Osven lani koga imase bojkot idevme kako na utakmici na SWkendija taka i koga igravme so Renova. Ako niusto drugo sigurno se sekavate koga bevme so 2-3 avtobusa koga ne ne pustija da vlezeme pa imase teski incidenti niz tetovo:)
A za vas jedino se sekavam ednas koga ste bile protiv nas. Lani koga bese bojkotot i vie ne dojdovte na utakmicata vo skopje koga igrase sakiri koga zavrsi 4:1.
Zatoa aj podrazmislete malku pa posle zborete:)

eve ti i dokaz druze.I sea da ti kazam nesto,pogresno mesto si izbral za navivacki diskusi,ima tamu navijaci temi i drugo.A ako sakas povtorno da se prais pameten,oti pred nekoj den bese baniran,pa si im se molel na nekoj od adminite i ete povtorno si tuka,a ne znam zasto.Ako sakas da si prais detski muabet i da pokazes kolkav vardarec si,ti kazav ima i drugi mesta kaj sto barem mene nema da mi se kacis u k.r,tamu moze da kazes deka i koga igra Shkendija so sileks,komitite doagaat ovde,i deka krsite,i prajte incidenti i taka nt.Posleden pat sto nekoj gostuval bile lavovite pred 2-3 godini i si znaat tie kako si pominija,a vas komitite se uste ve znaat samo onaka po ime.I sea gitla
P.S Dobro kaza predhodno Ima li dokazi:smir:

vs3.jpg
vs13.jpg
eve ti i dokaz druze.I sea da ti kazam nesto,pogresno mesto si izbral za navivacki diskusi,ima tamu navijaci temi i drugo.A ako sakas povtorno da se prais pameten,oti pred nekoj den bese baniran,pa si im se molel na nekoj od adminite i ete povtorno si tuka,a ne znam zasto.Ako sakas da si prais detski muabet i da pokazes kolkav vardarec si,ti kazav ima i drugi mesta kaj sto barem mene nema da mi se kacis u k.r,tamu moze da kazes deka i koga igra Shkendija so sileks,komitite doagaat ovde,i deka krsite,i prajte incidenti i taka nt.Posleden pat sto nekoj gostuval bile lavovite pred 2-3 godini i si znaat tie kako si pominija,a vas komitite se uste ve znaat samo onaka po ime.I sea gitla
P.S Dobro kaza predhodno Ima li dokazi:smir:
Neznam sto se zapali tolku ali koga veke zborite nevistini mora da demantiram pa eve za site koi sto vikaat deka u tetovo KOMITI ne stapnale eve vi reportaza od toj mec pa i sliki imate.
Ova ne e tetovo
vs7.jpg
vs9.jpg

aj dosta te davev ako sakas poise sliki plus reportazata eve ti linkhttp://www.komiti.com.mk/index.php?option=com_content&task=view&id=20&Itemid=2

Seto ova ne e provokacija ali morav da ti zatnam usta poso se praite mnogu pametni:)

Fala druze za linkot,me mrzese da baram na google web site,pa eve ti mi ja olesni rabotata:
1.Reportazata e tolku smesna sto se uste ja cuvate kako najdiskutirana,najgledana i tkn
2. 13.09.2000. ova li ti e DO LANI sto kaza na prviot post,Druze godinite pominuvaat a ti se uste sonuvas:pos2:
kakov tokmak si bil:uvo: ti kazav najde kaj da treses shit

p.s batali gi slikite,izlezeni se 13 megapixelni aparati sea:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom