Фан Клуб: Рома

• Креатор на темата Креатор на темата runBABYrun
  • Време на започнување Време на започнување
Каква шанса пропуштивме ц ц ц Интер изгуби,Удинесе изгуби а што е најлошо Лацио тепа :confused:

еден куп шанси гол неможевме да постигнеме, Пјанич кој слободен удар:vozbud:

Marquinho welcome : )

и да се угоде како Мансини :pipi: .. ма да овој доколку сакаме да го купиме на лето ќе ни требаат 5-6мил :) .. и не е толку ефтин како што изгледаше ;)

очекував некое подобро засилување во јануарскиов рок... слабо овој пат...

Пизаро ќе го продавате на Сити а???

Пизаро вајда на позајмица во Сити, стварно незнам што ќе им го, а се спомнуваше и да го купат за 7мил, а човекот спрема мене веќе му одминаа годинити и не го бива, посебно у Англија незнам како ќе се снајде .. ама со среќа нека му е, му посакувам се најдобро !!

А Рома тешко дека некој ќе купи до вечер ..
за со Кајари се прават напори Пјанич да биде во комбинација, Де Роси сеуште не е спремен, Освалдо се враќа за 15 дена :vozbud:

17 godini ovaa veke 18 god. kako nemame pobedeno na Sardinija :confused: Kakov rekord drzime .....Pomisliv deka nasi se vcera ali,ce ostane za drug pat toa :( Vo sabota igrame tezok natprevar so Inter,vo nezgodno vreme za nas,no mozebi i natprevar za vistinski kam-bek....Ne mi se pisuva drugo nisto totalno sum razocaran i za ovaa godina priznavam i jasno mie deka nema nadez za evro kupovi...I liga evropa pa tesko e (kup koj ni lece,nocerina,cezena ne go posakuvaat) !!!:facepalm:

17 godini ovaa veke 18 god. kako nemame pobedeno na Sardinija :confused: Kakov rekord drzime .....Pomisliv deka nasi se vcera ali,ce ostane za drug pat toa :( Vo sabota igrame tezok natprevar so Inter,vo nezgodno vreme za nas,no mozebi i natprevar za vistinski kam-bek....Ne mi se pisuva drugo nisto totalno sum razocaran i za ovaa godina priznavam i jasno mie deka nema nadez za evro kupovi...I liga evropa pa tesko e (kup koj ni lece,nocerina,cezena ne go posakuvaat) !!!:facepalm:
ќути боље не пишувај.... толку му има Рома згрешено на Конти, што се казнети вака....Најнезгоден противник за Рома е Каљари...:(

не се нервирајте за Интер и тие се тиња како и ние :D

ич не се замарам :) знаев дека ваква ќе биде сезоната (ок очекував малце подобро да биде ама ајде:D ) и мислам дека http://mesto.com.mk/video/5DXKMYM4KU1N/ :pos:
се гледа дека фали дефанзивец како мексес или бурдисо, треба некој поасален бек и еден напаѓач според мене. срединава ваква каква што е да се уигра уште малце ќе биде топ

Заредија неколку победи по ред и пак иста песна нерешено пораз ... Што убаво да си победeвме на последниве 2 утакмици и да ги искористивме киксовите на екипите пред нас!

Forza Roma !

Yellow: Taddei, Heinze, Viviani, Perrotta, Bojan, Oswald.
Rossi: Drawers, De Rossi, Greek, Piscitelli, Tallo.
Убаво би било и двајцата да се спремни против Интер, ќе ни требаат :)

--- надополнето: 2 февруари 2012 во 15:56 ---
Еве и Енрике е свесен за лошата игра :)
“We’ve got to attack with 11 men and defend with 11 men. We’re going nowhere if we play like this. I am very disappointed. It makes me sad to see 20 excellent minutes and then another 20 minutes that are pathetic.”

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom