Фан Клуб: Рома

• Креатор на темата Креатор на темата runBABYrun
  • Време на започнување Време на започнување
Агентот на Гуарин од Порто, изјавил дека неговиот клиент би играл било за Рома или Интер, но засега нема понуди од клубовите, доколку некој од тимовите прати понуда, важно е Порто да ја прифати понудата, личните услови не би претставувале проблем :)

-епа останува на управата на Рома, да размисли што е најдобро за тимот ;)

Агентот на Гуарин од Порто, изјавил дека неговиот клиент би играл било за Рома или Интер, но засега нема понуди од клубовите, доколку некој од тимовите прати понуда, важно е Порто да ја прифати понудата, личните услови не би претставувале проблем :)

-епа останува на управата на Рома, да размисли што е најдобро за тимот ;)
Не размислат поубаво...И Подолски ќе биде пак во игра....

Наводно сме купиле некој си Николас Лопез, момчето пред 1 месец наполнило 18 години, игра за Национал а веќе на 6 натпревара имал 3 гола ... кога го одбрал Сабатини да се надевам дека ќе стане играчиште, сумата на трансферот 1,5 мил :)

Можен состав за утре: 4-3-1-2: Stekelenburg; Rosi, Burdisso, Heinze, Josè Angel; Gago, De Rossi, Pjanic; Lamela; Bojan, Osvaldo

ова е еден од подобрите состави кои Рома може да ги извади, па така да доколку настапат со овие и не ја победат Новара, срамота ќе биде !

Можен состав за утре: 4-3-1-2: Stekelenburg; Rosi, Burdisso, Heinze, Josè Angel; Gago, De Rossi, Pjanic; Lamela; Bojan, Osvaldo

ова е еден од подобрите состави кои Рома може да ги извади, па така да доколку настапат со овие и не ја победат Новара, срамота ќе биде !
А јас се надевав Бориело дека ќе го видам во прв состав.

А јас се надевав Бориело дека ќе го видам во прв состав.

Јас се надевам дека нема да го видам :D
--- надополнето: Nov 4, 2011 7:57 PM ---
Инаку да му го честитам роденденот на Карло Зампа, да ни е жив и здрав 100 години

на ова видео чиниш недај боже удар доби на сред пренос :D

Бојан и Освалдо одлично функционираат во нападот. Барем за шансите кои ги добиваат.
Далеку од тоа дека Пјанич не е добар, ама Тоти на таа позиција, зад 2цата напаѓачи е Бог. За утре не е повикан, за наредната сигурно ќе се врати, со оглед на тоа што наредниот викенд има интернационален фудбал. :)

Бојан и Освалдо одлично функционираат во нападот. Барем за шансите кои ги добиваат.
Далеку од тоа дека Пјанич не е добар, ама Тоти на таа позиција, зад 2цата напаѓачи е Бог. За утре не е повикан, за наредната сигурно ќе се врати, со оглед на тоа што наредниот викенд има интернационален фудбал. :)

па добро еве Тоти го нема, а Пјанич игра малку поназад во оние тројца во средина, а сега Ламела ја игра позицијата на Тоти .. до душа вечер доколку Ламела не игра, Пјанич ќе игра поофанзивно, со тројца средљаци позади него .. ќе видиме како ќе биде .. а Тоти се враќа за со Лече :)

Novara (4-3-1-2): 31 Fontana, 14 Morganella, 24 Paci, 30 Centurioni, 3 Gemiti, 18 Marianini, 17 Porcari, 10 Rigoni, 21 Mazzarani, 11 Morimoto, 69 Meggiorini.
A disp.:44 Coser, 28 Garcia, 2 Giorgi, 22 Pesce, 23 Radovanovic, 6 Pinardi, 27 Jeda
All: Tesser.
Roma (4-3-1-2): 24 Stekelenburg; 87 Rosi, 29 Burdisso, 5 Heinze, 3 Josè Angel; 23 Greco, 16 De Rossi, 15 Pjanic; 8 Lamela; 14 Bojan, 22 Borriello.
A disp.: 18 Curci, 77 Cassetti, 11 Taddei, 19 Gago, 20 Perrotta, 30 Simplicio, 9 Osvaldo.
All: Luis Enrique.
Arbitro: Rocchi di Firenze

Солидни 11-на извадил Енрике, очекувам добра партија од Греко и Бориело :)

Енрике феномен. Пак го нема Бориело! Ај него што го нема, Касети ЦЕНТРАЛЕН СТОПЕР! Тадеи ЛЕВ БЕК. Има ли појма тренеров од менаџирање со тим? Страшно...

Бојсвалдоооо :vozbud: Пјанич асистенција бр.4 која од која поубави ... одбраната КАТАСТРОФА !!! Кјаер враќај се не сакам да го гледам Касети како централен

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom