Фан Клуб: Рома

• Креатор на темата Креатор на темата runBABYrun
  • Време на започнување Време на започнување
Рома е пред потпис со Ерик Ламела, 19-от аргентинец и играч на Ривер Плата, можеби е веќе се потпишано, но Сабатини можеби не сака да открие, како и да e, тој се врати од Аргентина и утре официјално ќе биде претставен како нов спортски диреткор на АС.РОМА, многумина очекуваат и тој лично да го обелодени трансферот, сумата би требало да биде околу 12 мил.... е ваков трансфер ми се свиѓа, кога станува збор за млад и талентиран играч :)

побрзо пишуваш од мене :)

^Па да, откако слушнав дека Рома сериозно е загреана за него и јас гледав нешто на нет, плус го гледав и на утакмица(против Сан Лоренцо) и ми остави многу добар впечаток, навистина многу добар :) сепак го сметаат за еден од најголемите таленти во светот, играта му е слична со онаа на Кака :)

90% е во рома ламела. се очекува наскоро и да добиеме нов тренер

бај д веј, луис енрике за тренер??? подобро монтела да го остават...

кога слета во рим сите го сипрашуваа сабатини што ќе се случи а тој рече дека не сака да зборува. кога го прашаа за ламела се насмеа и рече дека е добар играч што значи има нешто...:)

Читам нешто сега, Рома од Ламела се префрлиле на Рики Алварез, 23 годишен аргентински плејмејкер. Не знам веќе кој пат ќе го фатат... Битно да донесат повеќе квалитетни играчи, оти вака не оди...

само еден не-европски играч може да се донесе а мислам дека тоа ќе биде ламела

само еден не-европски играч може да се донесе а мислам дека тоа ќе биде ламела

Не.Од новава сезона мислам ќе дојде на сила еден закон каде може да се земаат два не-европски фудбалери.А и мислам Ламела има италијански пасош??Или можда грешка!

Не.Од новава сезона мислам ќе дојде на сила еден закон каде може да се земаат два не-европски фудбалери.А и мислам Ламела има италијански пасош??Или можда грешка!

Шпански пасош има Ламела момци,затоа и Милан планира да се насочи кон него ако не го вратат пак тоа правилото со 2 нон еу по сезона.

не знаев за тоа :) не му треба на милан нас ни треба хахахах

Рики Алварез имал италијански пасош, затоа и го гледаат изгледа....

Алварез е на чекор до рома а рисе го продолжува договорот....барем така се зборува :)

Читам нешто и Подолски е поврзан со нас.Тоа би било одличен потег xD.

подолски се спрема за рома уште од 2006 хахахах можно е ќе видиме :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom